Σε καιρό κρίσης η αλληλεγγύη είναι η λύση για την κοινωνία

530

Ακόμα και σε καιρούς πανδημίας, η αλληλεγγύη δε σταματά, μάλλον ενισχύεται, όπως αποδεικνύεται και από τη δράση, στην οποία προχώρησαν οι Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. που ανακαίνισαν το τέταρτο κατά σειρά παιδικό δωμάτιο.

Τα μέλη της ομάδας αναφέρουν ότι “άλλο ένα παιδί στην πόλη του Ηρακλείου θα μπορεί να κοιμάται, να ξυπνά και να ονειρεύεται σε έναν ανακαινισμένο και πλέον κατάλληλο χώρο για τη διαβίωση του.

Χρειαστήκαν περίπου πέντε μήνες για να ολοκληρωθεί μιας και οι πρόσφατες συγκυρίες μας ανάγκασαν σε παύση εργασιών για ένα μεγάλο σχετικά χρονικό διάστημα όμως άλλο ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Δίνοντας την ευκαιρία στη νέα μας φίλη να συνεχίσει να ονειρεύεται σε ένα καλύτερο χώρο της ευχόμαστε να αποκτήσει πολλές και όμορφες αναμνήσεις εκεί μέσα και να γίνει αυτός ο χώρος ορμητήριο για νέα όνειρα και ελπίδες για την ζωή.

Για άλλη μια φορά λοιπόν θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες του Ηρακλείου που μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν μέσω των κουμπαράδων που υπάρχουν, καθώς και όλες τις επιχειρήσεις που έχουν τοποθετήσει κουμπάρα ενίσχυσης στον χώρο τους.

Θα θέλαμε για το συγκεκριμένο δωμάτιο να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Ένωση Κρητών Φοιτητών Θεσσαλονίκης, οι όποιοι μας στήριξαν μέσω της δωρεάς τους στην ολοκλήρωση αυτού του δωματίου.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους δωρητές (εταιρείες και επιχειρήσεις που βοήθησαν με κάθε τρόπο)”.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει