Πήραν διαζύγιο κοινή συναινέσει ΠΟΑ-Σκύβαλος

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

159

Το τέλος της συνεργασίας ανάμεσα στον ΠΟΑ και τον Μανώλη Σκύβαλο ανακοινώθηκε χθες από την ομάδα του Ατσαλένιου. Μετά από δυο χρόνια οι δυο πλευρές αποφάσισαν να πάρουν συναινετικό διαζύγιο και να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Το τέλος ήρθε λόγω διαφωνίας στο οικονομικό με τον ΠΟΑ να κάνει πρόταση με μειωμένες αποδοχές στον νεαρό Λασιθιώτη προπονητή. Αυτό έγινε όπως λένε στο Ατσαλένιο, στο πλαίσιο της γενικότερης πολιτικής που θα ακολουθηθεί φέτος με περικοπές στο μπάτζετ.  Από την δική του πλευρά ο κ. Σκύβαλος θεώρησε ότι είναι δύσκολο να συνεχίσει κάτω από αυτές τις συνθήκες, δεδομένου ότι πέραν των άλλων φέρεται να είχε κουραστεί, καθώς  έπρεπε τουλάχιστον τρείς-τέσσερις φορές την εβδομάδα να κάνει την διαδρομή Ιεράπετρα-Ηράκλειο.

Πάντως το διαζύγιο βγήκε κοινή συναινέσει, με τον ΠΟΑ να αφήνει ανοικτή την πόρτα στο μέλλον για τον Μανόλη Σκύβαλο.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Ατσαλένιου αναφέρει τα εξής: «Το Δ.Σ. του ΠΟΑ ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή Μανώλη Σκύβαλο. Η διοίκηση του συλλόγου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Σκύβαλο για τη μέχρι σήμερα συνεργασία μας και για την προσφορά του. Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ίσως οι δρόμοι μας στο μέλλον να συναντηθούν ξανά».

Πλέον ο ΠΟΑ μπαίνει στην διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή χωρίς μέχρι τώρα τίποτα να είναι δεδομένο. Η διοίκηση αναμένεται να συνεδριάσει μέχρι την Δευτέρα, για να θέσει στο τραπέζι τα ονόματα των υποψηφίων και να ξεκινήσει την διαδικασία, χωρίς ωστόσο να βιάζεται για την τελική επιλογή.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει