ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

257

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό Σαββατοκύριακο! Με καλό ανοιξιάτικο καιρό. Ούτε καύσωνα, ούτε βροχές!

ΤΕΛΙΚΑ ηρέμησαν στο ΚΙΝΑΛ με τον Πρετεντέρη; Ο Κεγκέρογλου ανέλαβε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και να τα φτιάξουν; Όλα εντάξει τώρα;

ΑΝΕΒΗΚΑΝ οι μετοχές του Κυρανάκη στη ΝΔ μετά την επίθεση στον Πολάκη. Που τον είπε… κότα.

ΘΑ ΤΟΝ βάλει  ωστόσο σε μπελάδες τον Κυρανάκη η αναφορά του ότι: «οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κρύβονται πίσω από τα φουστάνια της Ντόρας Μπακογιάννη», την εξόργισε σε σημείο να εκφράζεται με οργή και άκρως απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπο του βουλευτή.

ΤΟ ΕΙΠΕ και ο Παναγιωτόπουλος. «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν όροι καλής γειτονίας με την Τουρκία» δήλωσε στην ΕΡΤ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

ΜΑΣ την έχουν στημένη από παντού οι Τούρκοι. Προσπαθούν να εξαγάγουν το δικό τους εσωτερικό πρόβλημα. Και θέλουν να δημιουργήσουν ζήτημα στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Αλλά το πρόβλημα είναι δικό τους. Και είναι παντού.

ΑΚΟΜΗ και στη Λιβύη. Οι δυνάμεις του στρατάρχη Χαφτάρ ανακοίνωσαν ότι ετοιμάζονται να εξαπολύσουν μία μεγάλη αεροπορική επίθεση εναντίον τουρκικών στόχων.

ΚΑΙ ΝΑΙ! Οι καιροί απαιτούν την άμεση δημιουργία και δράση ενός σύγχρονου εθνικού κόμματος, όπως αυτά που κυριαρχούν εκλογικά σε ολόκληρη την Ευρώπη, είπε ο Κασιδιάρης και αποφάσισε να κάνει κόμμα δικό του! Σωθήκαμε πάλι με τα ακροδεξιά μορφώματα.

ΑΛΛΑ τι το θέλουν αυτό το…”Έλληνες” συνέχεια να το πιπιλάνε; Δεν μπορούν να το παρατήσουν, να αφήσουν και την Ελλάδα ήσυχη;

ΠΑΝΤΩΣ μπορεί να χώρισαν ο Κασιδιάρης με τον Μιχαλολιάκο, ορκίστηκαν ωστόσο να παραμείνουν για πάντα ναζί.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να το έγραψε αυτό ο Βαξεβάνης: «Με τον Κασιδιάρη ίσως μπορείς να αντιπαρατεθείς πολιτικά. Με τον Μπογδάνο σίγουρα όχι».

ΒΡΗΚΕ ευκαιρία και του έγραψε κι άλλος τα δικά του. Το ξέπλυμα του Κασιδιάρη από τον διαχρονικό λαγό του ΣΥΡΙΖΑ , Βαξεβάνη, ξεκινά θεαματικά με ένα επικό γλείψιμο, έγραψε ο έτερος δημοσιογράφος για να καταλάβετε…

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει