ΕΑΚΗ: Σκέπαστρο στο τένις, απομακρύνθηκαν τα δημοσιογραφικά από το στάδιο

134

Τοποθετήθηκε σκέπαστρο για τις ανάγκες αθλητών και όσων βλέπουν προπονήσεις  στο γήπεδο τένις του ΕΑΚΗ που βρίσκεται πίσω από το κλειστό γυμναστήριο του «Λίντο», ενώ αφαιρέθηκαν τα δημοσιογραφικά θεωρεία του σταδίου Ελευθερίας λόγω επικινδυνότητας από την πάροδο του χρόνου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Ηρακλείου.

«Κύριο μέλημα κάθε Διοίκησης είναι να ακούει αιτήματα, να τα επεξεργάζεται, να τα σχεδιάζει και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να τα υλοποιεί. Αυτό πράξαμε και στις εγκαταστάσεις αντισφαίρισης στο Λιντο.

Τοποθετήθηκε σκέπαστρο στο γήπεδο τένις του ΕΑΚΗ

Συνεχίζουμε να δημιουργούμε ένα σύγχρονο ΕΑΚΗ.

Από την πρώτη μας κιόλας επίσκεψη στο Στάδιο Ελευθερίας ως Διοίκηση διαπιστώσαμε ότι τα δημοσιογραφικά θεωρεία, τα οποία κάποτε λειτουργούσαν για τις ανάγκες των αγώνων ήταν μία εστία μικροβίων και ένας εξοπλισμός επικίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών. Λαμαρίνες σκουριασμένες που αιωρούνταν και σάπια κουφώματα. Καταφέραμε να τα απομακρύνουμε, ενώ σύντομα σκοπεύουμε να τοποθετήσουμε ένα isobox. Κάθε μέρα ένα βήμα μπροστά!

Στο μεταξύ με την ολοκλήρωση μέρους των εργασιών καθαρισμού στον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Ηρακλείου τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Αναστασάκη και την Υπηρεσία καθαρισμού για τη μεγάλη βοήθεια που μας παρείχαν για μια ακόμη φορά. Η συνεργασία όλων των φορέων της πόλης είναι η απαρχή για την επιτυχία».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει