ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΑΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ: Ξεκινούν οι προπονήσεις σε κολύμβηση και στίβο

122

Η διοίκηση του ΕΑΚΗ είχε συνάντηση με τα σωματεία στίβου και κολύμβησης για την επανέναρξη των προπονήσεων.

Θεωρητικά, από 18/05 είναι διαθέσιμοι οι ανοιχτοί και κλειστοί χώροι για την επανέναρξη των προπονήσεων των ομάδων. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αυτό δεν μπορεί να γίνει από την μια στιγμή στην άλλη, ειδικά όταν οι χώροι αποτελούν το ‘’σπίτι’’ αρκετών σωματείων.

Έτσι, η διοίκηση του ΕΑΚΗ ήρθε σε επαφή με τα κολυμβητικά σωματεία στο ‘’Λίντο’’ καθώς και με τα σωματεία στίβου στο ‘’Στάδιο Ελευθερίας’’.

Η διοίκηση του ΕΑΚΗ είχε συνάντηση με τα σωματεία στίβου για την επανέναρξη των προπονήσεων.

Μια ενημερωτική συνάντηση για τον τρόπο που θα γίνει όσο πιο ομαλά γίνεται η επανεκκίνηση των εγκαταστάσεων με γνώμονα πάντα την «υγεία και την ασφάλεια των αθλητών» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά από την διοίκηση της Επιτροπής.

Όλη η ανακοίνωση. «Για τη σωστή επανεκκίνηση των εγκαταστάσεων μας με γνώμονα πάντα την υγεία και την ασφάλεια των αθλητών χρειάζεται, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, χρειάζεται ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ. Στο πλαίσιο αυτό ολοκληρώθηκε χθες μία πρώτη σειρά επαφών με τα κολυμβητικά σωματεία και τα σωματεία στίβου. Όλοι μαζί αποφασίσαμε να κινηθούμε ενωμένοι και συντονισμένα προκειμένου να κάνουμε σε αυτή τη νέα πραγματικότητα την ομολογουμένως “δύσκολη ζωή” των προπονητών, αθλητών και γονέων σε κάτι πιο βατό μέχρις ότου επιστρέψουμε σε φουλ ρυθμούς.

Ως Διοίκηση από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατό πιο κοντά στα προβλήματα. Το ίδιο σκοπεύουμε να κάνουμε και τώρα. ΜΑΖΙ σαν οικογένεια.»

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει