Οι εγγραφές στο Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου

138

Συνεχίζονται ως τις  29 Μαΐου οι αιτήσεις για την εγγραφή στην Α’ Γυμνασίου για το σχολ. έτος 2020-2021 στο Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου.

Οι  υποψήφιοι μαθητές δεν είναι απαραίτητο να έχουν μουσικές γνώσεις εκ των προτέρων για να φοιτήσουν στο Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου.

Όλα τα μαθήματα Γενικής Παιδείας διδάσκονται κανονικά, όπως σε κάθε άλλο γυμνάσιο και λύκειο της χώρας.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να υποβάλει κανείς αίτηση, είναι από την ιστοσελίδα του σχολείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mousiko.gr ή απ’ ευθείας στο σύνδεσμο http://goo.gl/forms/EFKUP4fp3e

Το Μουσικό Σχολείο (Γυμνάσιο – Λύκειο), βρίσκεται μέσα στην Πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών.

Στην περιοχή αυτή συνυπάρχουν το Δημαρχείο Χερσονήσου, το Ενυδρείο Κρήτης (CretAquarium), το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ), το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, το Καλλιτεχνικό Σχολείο, το Γυμνάσιο & Λύκειο Γουβών, το 2o ΙΕΚ κ.α. Η είσοδός του Μουσικού Σχολείου είναι ακριβώς απέναντι από την είσοδο του δημαρχείου Χερσονήσου.

Η σίτιση και η μετακίνηση των μαθητών  παρέχεται δωρεάν. (Δρομολόγια από Ηράκλειο, Χερσόνησο και άλλες περιοχές του Νομού Ηρακλείου).

Μαθητής που φοιτά στο Μουσικό Σχολείο μπορεί να πάρει μετεγγραφή όποτε επιθυμεί σε άλλο Γυμνάσιο ή Λύκειο Γενικής Παιδείας, το αντίστροφο όμως γίνεται μόνο με εξετάσεις.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορεί να καλέσει κανείς στο σχολείο στο 2810.761.696 ή να ενημερωθεί από την ιστοσελίδα μας www.mousiko.gr

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει