Δυσαρέσκεια για Παπαδημούλη

309

Με μια αναφορά, στη συνέντευξη του στην «Αυγή», η οποία αν και δεν κατονομάζει, «δείχνει» τον Δημήτρη Παπαδημούλη, επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας να δημοσιοποιήσει τη δυσφορία του για την υπόθεση με το «πόθεν έσχες» του ευρωβουλευτή.

Απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με τα φαινόμενα εσωστρέφειας που εμφανίζονται το τελευταίο διάστημα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας, μεταξύ άλλων απάντησε: «φροντίζουμε, πάντα και με επιμονή, η εικόνα τού καθενός από μας, είτε αφορά σε οικονομικά ζητήματα είτε σε διαπροσωπικές σχέσεις είτε, βέβαια, σε πολιτικές απόψεις, να είναι μια εικόνα καθαρότητας, διαφάνειας και αφοσίωσης στα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφώ».

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε, με αυτή την αναφορά στα οικονομικά ζητήματα, να πάρει εμμέσως πλην σαφώς θέση για το ζήτημα που προέκυψε με τη δήλωση «πόθεν έσχες» του ευρωβουλευτή του κόμματος, Δημήτρη Παπαδημούλη.

Σημειώνεται, πάντως ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει επικοινωνήσει με τον κ. Παπαδημούλη ούτε του έχει εκφράσει αυτοπροσώπως κάποια δυσφορία.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει