Παραδίδεται η μελέτη για το στέγαστρο στην πισίνα ενώ ετοιμάζεται το κλειστό προπονητήριο μπάσκετ και βόλεϊ στο Λίντο

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

351

Τις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου επισκέφθηκε το Σάββατο ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ, Λευτέρης Ζερβός, τα μέλη της διοίκησης και οι εργαζόμενοι παρουσίασαν τις εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο δίμηνο που οι εγκαταστάσεις παρέμειναν κλειστές, λόγω των μέτρων αντιμετώπισης του κοροναϊού και διαπιστώθηκε η πλήρης ετοιμότητα του ΕΑΚΗ, για να υποδεχθεί ξανά σωματεία, αθλητές και αθλούμενους.

Ο κ. Αυγενάκης ενημερώθηκε για την ολοκλήρωση της μελέτης που αφορά στο στέγαστρο της πισίνας στο Λίντο, η οποία θα παραδοθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες στις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Παράλληλα, εξελίσσεται η μελέτη για την ελαφριά κατασκευή κλειστού προπονητηρίου μπάσκετ και βόλεϊ στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού γυμναστηρίου στο Λίντο, αλλά και η αξιοποίηση του ανοιχτού χώρου δίπλα στα τένις, με σκοπό να επεκταθούν οι εγκαταστάσεις τους και να δημιουργηθούν μικρά γήπεδα και για άλλες αθλοπαιδιές.

Επιπλέον, προχωράει και η αναβάθμιση των ανοιχτών εγκαταστάσεων μπάσκετ και βόλεϊ στο Στάδιο Ελευθερίας, η αντικατάσταση του ταρτάν και η προσθήκη ενός ακόμα γηπέδου τένις στα υπάρχοντα δύο.

Στο Μαρτινέγκο με τους κ. Στειακάκη, Τουντζάρη ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης
Στο Μαρτινέγκο με τους κ. Στειακάκη, Τουντζάρη

Με Εργοτέλη

Ο υφυπουργός επισκέφτηκε και  τις εγκαταστάσεις του Εργοτέλη στο Μαρτινέγκο όπου τον υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Ερ. Εργοτέλη Γιώργος Στειακάκης, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Τουτζάρης καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίο του Συλλόγου.

Ο υφυπουργός  ενημερώθηκε για τη δουλειά που γίνεται διαχρονικά στον Εργοτέλη, και στην  Ακαδημία του.

Άκουσε με προσοχή τα όσα του τόνισαν οι άνθρωποι της ομάδας και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος και γενικά ο ερασιτεχνικός και όχι μόνο αθλητισμός.

Από την πλευρά του ο κ. Αυγενάκης δεσμεύτηκε να βοηθήσει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του την προσπάθεια που γίνεται στον Εργοτέλη, σε όλους τους τομείς.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει