Η ζέστη ανέβαλε την εθελοντική δράση στον Κρουσώνα

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

146

Αναβολή για την επόμενη Κυριακή 24/5 πήρε η εθελοντική καθαριότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Κρουσώνα, που είχε προγραμματιστεί για χθες, λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που υπήρχαν στο νησί μας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟ Κρουσώνα αναφέρει:

“Η προγραμματισμένη για την Κυριακή 17/05/2020  εθελοντική καθαριότητα του αθλητικού κέντρου Κρουσώνα αναβάλλεται για την μεθεπόμενη Κυριακή 24/05/2020 και ώρα 10πμ λόγω του κύματος καύσωνα και των υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στο νησί μας τις επόμενες

ημέρες και καθιστούν απαγορευτικές κάθε είδους εργασίες σε εξωτερικούς χώρους”.

  • Στις 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. στην ΑΕΚ.

Οι “κιτρινόμαυροι” ενημέρωσαν με ανακοίνωσή τους πως όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα του Κατσαμπά μέσα από αρκετούς τρόπους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η διοίκηση της ΑΕΚατσαμπά “Di Babbo Climatechnica” ανακοινώνει ότι στις 10 Ιουνίου 2020 θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του σωματείου μας το οποίο θα έχει και πάλι διετή διάρκεια.

Όποιος και όποια θέλει να δηλώσει συμμετοχή μπορεί να απευθυνθεί στο τηλέφωνο 6937327341, στα μέλη του Δ.Σ., στο email της ομάδας: [email protected] ή στην σελίδα της ομάδας  στο fb ΑΕΚατσαμπά.

Ο τόπος διεξαγωγής των εκλογών θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες”.

Στο μεταξύ η χρονιά, ολοκληρώθηκε για την ΑΕ Κατσαμπά.

Σε αυτό το πλαίσιο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έκαναν τραπέζι δίνοντας ραντεβού για τη νεα χρονιά.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει