Ασφυκτικός ο θάνατος των τεσσάρων φίλων στη σπηλιά του Λουτρακίου

198

Ασφυκτικός ήταν ο θάνατος των τεσσάρων ανδρών, ηλικίας 72, 49, 37 και 35 ετών, που βρέθηκαν νεκροί, σε βάθος πέντε μέτρων μέσα στην σπηλιά Καρμπουνάρι, στην περιοχή του Λουτρακίου, όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής που εξέτασε τα άψυχα σώματά τους, στον ΣΚΑΪ.

Ωστόσο οι λεπτομέρειες για τον θάνατό τους αναμένεται να δοθούν από τις εργαστηριακές εξετάσεις, οι οποίες δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Μια πραγματική τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Λουτράκι, καθώς τέσσερις άνδρες εντοπίστηκαν νεκροί μέσα σε σπήλαιο στην περιοχή Καρμπουνάρι, ενώ τα βίντεο από την επιχείρηση συγκλονίζουν.

Η επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν 21 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, στήθηκε σε σπήλαιο στην περιοχή Καρμπουνάρι, όπου και εντοπίστηκαν νεκροί οι τέσσερις άνδρες σε βάθος πέντε μέτρων και εν συνεχεία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Οι άνδρες ήταν 72, 49, 37 και 35 ετών. Ειδικότερα, σύμφωνα με το loutraki365.gr πρόκειται για τρεις κατοίκους Λουτρακίου και έναν κάτοικο Ισθμίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για έναν ιδιοκτήτη ξενώνα ηλικιωμένων, το οποίο βρίσκεται στο Λουτράκι, ηλικίας 49 ετών κάτοικο Λουτρακίου, έναν συνταξιούχο ηλικίας 70 ετών κάτοικο Λουτρακίου, ο οποίος διατηρούσε επιχείρηση κοντά στην Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, έναν 35χρονο ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων στο Λουτράκι, κάτοικο Λουτρακίου και έναν υπάλληλο συνεργείου αυτοκινήτων ηλικίας 38 ετών, κάτοικο Ισθμίας.

Η τοπική ιστοσελίδα Loutraki 365 υποστηρίζει πως οι άνδρες έψαχναν για λίρες και βρήκαν τραγικό θάνατο την ώρα που προσπαθούσαν να πυροδοτήσουν κάποιο εκρηκτικό μηχανισμό.

Από την άλλη σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του τοπικού μέσου, τα 4 άτομα φέρεται να έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις των καυσαερίων της γεννήτριας και δεν πρόλαβαν να βγουν από το καταφύγιο. Σημειώνεται ότι οι σοροί των 4 ανδρών βρέθηκαν σε βάθος 20 μέτρα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει