Συνεχίζονται οι δωρεές ιατρικού εξοπλισμού

139

Συνεχίζονται οι δωρεές ιατρικού εξοπλισμού από φορείς, συλλόγους και επιχειρηματίες στην 7η ΥΠΕ Κρήτης.

Δύο συσκευές αναπνευστικής υποστήριξης, τύπου BiPAP ST, παρεδόθησαν χθες στη Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Λένα Μπορμπουδάκη, για τα νοσοκομεία της Κρήτης.

Το ένα μηχάνημα, αφορά στην χορηγία των εταιριών Ατλαντίδα και Ατλαντικός, τις οποίες εκπροσώπησαν δια της παρουσίας τους στα γραφεία της 7ης ΥΠΕ Κρήτης η κ. Φραδελάκη Αρετή και κ. Φασομυτάκης Γιάννης.

Τη δεύτερη συσκευή προσέφερε ο Ροταριανός όμιλος Ηράκλειο –Candia, το Δ.Σ. του οποίου, εκπροσωπούμενο από την Πρόεδρο του κ. Έλενα Κουντουράκη, την κ.  Κλειώ Πλατάκη και τον Ταμία κ. Μαυρογιάννη Μιχάλη, επισκέφθηκαν τη Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

Οι δωρητές συνεχάρησαν τη Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, τους εργαζόμενους σε αυτήν, καθώς και όλους τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία της Κρήτης, οι οποίοι απέδειξαν έμπρακτα, όπως επεσήμαναν, με τη δουλειά και τη συνολική τους προσφορά στο συνάνθρωπο, την υπευθυνότητα που διέπει τους δημόσιους λειτουργούς αναδεικνύοντας παράλληλα, τη δυναμική και αξιοπιστία του δημοσίου συστήματος υγείας, παρά τα κληροδοτούμενα προβλήματα του.

Η διοικήτρια ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους των εταιρειών Ατλαντίδα και Ατλαντικός, καθώς και το Δ.Σ. και τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Ηράκλειο – Candia για την αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλεται από τους λειτουργούς της υγείας και το αίσθημα της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης, μέσω των χορηγιών σημαντικού εξοπλισμού, τα οποία συμβάλλουν όχι μόνο στη διαχείριση του Covid 19, αλλά και τη συνολική ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας στην Κρήτη.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει