Οι προνοιακές δομές

206

Το πλαίσιο αντιμετώπισης της έκτακτης κατάστασης λόγω του νέου κοροναϊού σε σχέση με τη λειτουργία των προνοιακών δομών του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κρήτης, συζητήθηκε στη συνάντηση του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη και της Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Μαρίας Δαμανάκη.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής δρ. Λάμπρος Βαμβακάς.

Στο πλαίσιο της συνάντησης αποφασίστηκε η βοήθεια της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας στην  εκπαίδευση του προσωπικού  του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας  σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, νερού ανθρώπινης κατανάλωσης, καθαρισμού και απολύμανσης καθώς και   στην παροχή οδηγιών σχετικά με τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς λοίμωξης από το νέο κοροναϊό.

Εξετάστηκε, παράλληλα, η επόμενη ημέρα, διαμέσου της περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας ανάμεσα στη Περιφέρεια και το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας,   προς όφελος των πολιτών.

Η κ. Δαμανάκη ευχαρίστησε επίσης τον Σταύρο Αρναουτάκη και την Περιφέρεια Κρήτης για την έμπρακτη στήριξη του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας  και για την παροχή υγειονομικού υλικού στις δομές του Κέντρου στη Κρήτη.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει