Καραντίνας συνέχεια στον αθλητισμό μέχρι 11 Απριλίου…

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ “ΛΟΥΚΕΤΟ” ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

283

Κλειστά τα πάντα στον αθλητισμό έως 11 Απριλίου… και βλέπουμε.

Το Υπουργείο Υγείας μέσω επίσημης ανακοίνωσης του έκανε γνωστό ότι όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις, οι εγκαταστάσεις γυμναστικής και οι αθλητικοί όμιλοι θα παραμείνουν κλειστοί τουλάχιστον μέχρι τις 11 Απριλίου.

Αυτό τουλάχιστον μέχρι να φτάσουμε σε εκείνη την ημερομηνία, όταν και θα επανεξεταστεί η κατάσταση, αν και θεωρείται δεδομένο πως θα πάρει εκ νέου… παράταση.

Η απόφαση αυτή όπως είναι ευνόητο αφορά και τις προπονήσεις των ομάδων. Η καραντίνα άρχισε από τις 14 Μαρτίου και σε πρώτη φάση είχε όριο τις 27 του μήνα αλλά παρατείνεται ουσιαστικά για άλλες δυο εβδομάδες μίνιμουμ αφού θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα συνεχιστεί πιθανότατα μέχρι το τέλος του Απρίλη.

Αναλυτικά, όσα αναφέρονται στην ενημέρωση:

Σε συνέχεια προηγούμενης σχετικής ενημέρωσης, σας γνωστοποιούμε πως σύμφωνα με την παρ. 2 του αρ. 2 της νεότερης υπ. αρ. 21268/2020 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 1081/Β/28-3-2020) αποφασίστηκε η «προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας στο σύνολο της Επικράτειας, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, για το χρονικό διάστημα από 28.3.2020 έως και 11.4.2020, κατά τα αναφερόμενα στην από 26.3.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κοροναϊού COVID-19 και προς περιορισμό του κινδύνου της διασποράς του κοροναϊού COVID-19, όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων και εγκαταστάσεων γυμναστικής, καθώς και των αθλητικών ομίλων».

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει