Η Τριτωνία δείχνει τον δρόμο

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΤΡΙΤΣΙΟΥ

206

Μια συγκινητική πρωτοβουλία ανέλαβαν οι άνθρωποι της Τριτωνίας, στηρίζοντας έμπρακτα τις ευπαθείς ομάδες του Αστριτσίου, όπου εδρεύει το σωματείο. Με απόφαση της διοίκησης, στην οποία ηγείται ο Πάρης Τζόρβας, δύο φορές την εβδομάδα, άνθρωποι του συλλόγου θα εξυπηρετούν τις βασικές ανάγκες συγχωριανών τους, προκειμένου εκείνοι να ελαχιστοποιήσουν τις πιθανότητες έκθεσής τους στον κοροναϊό. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ. της Τριτωνίας:

«Μέσα σε αυτήν την δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και σαν χώρα, είναι πιο αναγκαίο από ποτέ να νοιαζόμαστε ο καθένας χωριστά αλλά και σαν φορείς, για τις δικές μας μικρές κοινωνίες και τις ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας.

Για το λόγο αυτό, σαν επίσημος φορέας του χωριού μας που είναι η οικογένεια της Τριτωνίας Αστριτσίου, αποφασίσαμε δύο φορές την εβδομάδα ένα αυτοκίνητο με οδηγό, που θα διαθέτει η ομάδα μας, θα μεταβαίνει στο Αρκαλοχώρι για να εξυπηρετεί ανάγκες ανήμπορων και ηλικιωμένων συγχωριανών μας, όπως η αγορά φαρμάκων, ειδών διατροφής, που δεν έχουν τα μίνι μάρκετ του χωριού μας, όπως κρέας κλπ., τηρώντας πάντα απαρέγκλιτα τις οδηγίες και τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί.

Η όλη αυτή δράση είναι σε πλήρη συνεννόηση και συνεργασία με τον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων και την δομή «βοήθεια στο σπίτι», όπου έχουμε ήδη επικοινωνήσει και δέχτηκαν με χαρά την προσφορά μας, προσφέροντάς μας και τα είδη ατομικής προφύλαξης του οδηγού όπως φόρμα, γάντια, μάσκες κλπ. Συνάντηση για τον συντονισμό των ενεργειών θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30/3 στο Δήμο μας.

Επίσης όποιος άλλος φορέας του χωριού μας Ενορία, Κοινότητα, Πολιτιστικός Σύλλογος, επιθυμεί να βοηθήσει μπορούμε να συνεργαστούμε.

Συνδράμουμε έτσι… και στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου, αλλά και στον περιορισμό των μετακινήσεων.

Η Αθλητική Οικογένεια δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη σε αυτές τις δύσκολες ώρες… Μένουμε Σπίτι».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει