Ματαίωση του φεστιβάλ

333

Ματαιώνεται το Διεθνές Φεστιβάλ Aegean Arts που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί από 4 ως 12 Ιουλίου.  Η διοργάνωση του φεστιβάλ ξεκινάει ένα χρόνο πριν. Aυτούς τους μήνες λόγω του κοροναϊού δεν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες οργανωτικές λειτουργίες για την επιτυχή πραγματοποίηση του φεστιβάλ τον Ιούλιο.

Οι διοργανωτές τονίζουν πως “δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε ούτε να αναστατώσουμε κανέναν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές (φορείς, μουσικούς, χορηγούς, επισκέπτες, συμμετέχοντες κτλ.) και για αυτό, προχωρήσαμε στη ματαίωσή του. Γνωρίζουμε, ότι αυτή η είδηση πρόκειται να απογοητεύσει πολλούς ανθρώπους ειδικά τα πολλά παιδιά που συμμετέχουν κάθε χρόνο στο φεστιβάλ και στο διαγωνισμό ζωγραφικής αλλά με την κλιμάκωση της παγκόσμιας αβεβαιότητας, είναι πλέον αδύνατο να προχωρήσουμε.

Το AAF έχει ήδη αναγνωριστεί ως ένα από τα πολύ σημαντικά φεστιβάλ ιδιαίτερα για προώθηση νέων ταλέντων διεθνώς και στοχεύουμε να συνεχίσουμε το συντομότερο δυνατόν, μόλις οι συνθήκες μας το επιτρέψουν.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που έχετε υποστηρίξει το φεστιβάλ τόσο γενναιόδωρα και να εκφράσουμε την εκτίμησή μας εκ των προτέρων για τη συνεχή υποστήριξή σας”.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει