Κάλεσμα του συλλόγου

για ανθρώπους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες

212

Οι ημέρες που περνάμε είναι δύσκολες, ιδιαίτερα για ανθρώπους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και μένουν μόνοι τους. Υπάρχουν άτομα τρίτης ηλικίας που δεν έχουν κανέναν δίπλα τους για να τους προσφέρει τα απαραίτητα, τρόφιμα και φάρμακα.

Ο πολιτιστικός σύλλογος Γουρνών απηύθυνε κάλεσμα, και ήδη έχει ανταπόκριση, ειδικά από νεαρά άτομα, αν κανείς γνωρίζει ανθρώπους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του χωριού είτε λόγω ηλικίας είτε λόγω ασθένειας δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν για να έχουν τα απαραίτητα τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης και χρήζουν κάθε είδους άλλης βοήθειας, θα μπορούν να επικοινωνούν με τα μέλη του συλλόγου μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, “έτσι ώστε κανένας συμπολίτης μας να μη νιώσει μόνος στις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύουμε”, τονίζει ο σύλλογος

“Στόχος μας δεν είναι μόνο η αλληλεγγύη στους συγχωριανούς μας αλλά και η όσο γίνεται λιγότερη μετακίνησή μας για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού”, αναφέρει. Πολλοί είναι εκείνοι που έσπευσαν να δηλώσουν εθελοντές.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει