ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

161

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη! Ζούμε κάτι απίστευτο μετά και την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην παγκόσμια ιστορία αυτό το πράγμα.

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ…λαλήσει γιατί δεν είναι ούτε εύκολο ούτε διαχειρισιμο και απλό. Ειδικά για τα παιδιά.

ΚΑΤΙ πρέπει να κάνουμε για τα παιδιά, τις νέες γενιές. Μένουμε σπίτι για τους μεγαλύτερους, αλλά δεν μπορεί να αφεθούν στην τύχη τους οι νέοι άνθρωποι. Με τραύματα και πληγές που δεν ξέρεις που θα οδηγήσει ο ιδρυματισμός και ο εγκλεισμός τους.

ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ αυτά. Τα περιμέναμε με τον Τσιόδρα. Κάποτε θα τον χτυπούσαν…αλύπητα. Στόχος να τον αποδομήσουν γι’ αυτό και…είχαμε τις fake φωτογραφίες.

ΒΕΒΑΙΑ, είναι και αυτοί που τον έχουν κάνει Θεό. Αλλά όταν άνθρωποι σαν τον Τσιόδρα αποφασίζουν να ασχοληθούν με τα κοινά και να προσφέρουν στο πεδίο των γνώσεων τους, βγαίνουν στις τελευταίες θέσεις γιατί ψηφίζουμε Ζαγοράκηδες και Ραλλίες.

ΚΑΙ ΕΚΕΙ που είχαμε μπει σε μια λογική ομοψυχίας ξεκίνησε πάλι η γνωστή ιστορία με τα τρολάκια. Όπως οι λογαριασμοί που έγιναν τύπου…#ΜεταΘαΛογαριαστουμε.

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ  λίγο γραφικό, ακούγεται σαν τη  νέα έκφραση του “Ραντεβού Στα Γουναράδικα”. Γιατί κάποιοι ηλίθιοι στην χώρα μας, δεν σταμάτησαν ποτέ να ονειρεύονται έναν τρίτο γύρο με όλους και με όλα!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ τον Κρίτωνα Αρσένη να απαντήσει στην  Εφημερίδα των Συντακτών που τον κατηγορεί για διασπορά ψεύτικων ειδήσεων σε ένα εξόχως σοβαρό θέμα. Αν δεν απαντήσει υπάρχει μείζον θέμα για την αξιοπιστία του.

ΤΕΛΙΚΑ ο Κουσούλης έγραψε το καλύτερο: Τι σημαίνει” Μέρα 25”; Απαντήθηκε η απορία από βουλευτή της. Παράταση της νύχτας κατά μία ώρα!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε τις συγκεντρώσεις   CO2 τωρα που ο ο πλανήτης έχει…κλειδώσει και να μετρηθεί η επίδραση της ανθρώπινης δραστηριότητας –  μοναδικη ευκαιρία για να δούμε κι όλα τα μοντέλα.

ΤΡΑΓΙΚΟ! 490 άτομα που δουλεύουν σε νοσοκομεία του Παρισιού βρέθηκαν θετικά στον ιό. 3 είναι στην εντατική. Το τελευταίο 24ωρο πέθαναν δυο γιατροί από κοροναϊό.

Ο… Επικρητικός

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει