ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ: Ορκωμοσία με τηλεδιάσκεψη

246

Με τηλεδιάσκεψη λόγω covid-19 θα γίνει αύριο στις 10 το πρωί η τελετή ορκωμοσίας των νέων διδακτόρων, αποφοίτων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και αποφοίτων της Ιατρικής Σχολής του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Λόγω της λήψης των αναγκαίων μέτρων για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διάδοσης του κοροναϊού Covid-19 η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του κοσμήτορα της Σχολής, Καθηγητή Γ. Μ. Κοντάκη, με τη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης και την εξ αποστάσεως (ηλεκτρονική συμμετοχή των πτυχιούχων σε αυτήν. Η ως άνω διαδικασία τελεί υπό τους όρους και προϋποθέσεις της προστασίας των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητής Π. Τσακαλίδης, θα συμμετέχει διαδικτυακά καθώς και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, Χ. Βαβουρανάκης, όπου θα απονείμει το καθιερωμένο «Βραβείο Αριστείας» στον πρώτο σε βαθμολογία από τους αποφοιτούντες της Ιατρικής Σχολής.

Στην τελετή θα ορκιστούν και θα απονεμηθούν πτυχία σε 10 αποφοίτους της Ιατρικής Σχολής, σε 6 Διδάκτορες και σε 9 αποφοίτους των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Η Ιατρική Σχολή αποφάσισε φέτος να δώσει ένα ιδιαίτερο χρώμα στη φετινή ορκωμοσία, όπου παρά τις διαφορές από μια κλασική ορκωμοσία, οι απόφοιτοι θα μπορούν να έχουν κοντά τους τα μέλη της οικογένειάς τους, λαμβάνοντας τις συνιστώμενες προφυλάξεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει