ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: Σκέψεις για πλέι οφ εξπρές από τον Μάιο

1.524

Τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκα αναβλήθηκαν ως γνωστό, με τη διοργανώτρια αρχή να εξετάζει την καλύτερη δυνατή λύση για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και φυσικά την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή.

Στα τέλη της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης θα πραγματοποιηθεί έκτακτο Δ.Σ. στο οποίο οι ομάδες θα επανεξετάσουν την κατάσταση και σύμφωνα με τη «Live Sport», το πιο ρεαλιστικό σενάριο που θα πέσει στο τραπέζι είναι -εφόσον το Euro αναβληθεί φυσικά- να ξεκινήσουν τα πλέι οφ στα μέσα Μαϊου και να ολοκληρωθούν τον Ιούνιο, με αρκετές εμβόλιμες αγωνιστικές φυσικά.

Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι η κατάσταση με τον κοροναϊό θα έχει ομαλοποιηθεί και θα επιτρέπει η συνέχιση της αγωνιστικής δράσης. Κάτι παρόμοιο θα ισχύσει και για τα πλέι άουτ, κάτι που σημαίνει ότι το επόμενο πρωτάθλημα (2020-21) θα πάει λίγο πίσω και θα ξεκινήσει πιθανότατα τον Σεπτέμβριο.

Στο μεταξύ, με αφορμή την παύση της αγωνιστικής δραστηριότητας, το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκα εξέδωσε ανακοίνωση, υπενθυμίζοντας στους ποδοσφαιρόφιλους και όχι μόνο, τα μέτρα αυτοπροστασίας από τον κοροναϊο:

«Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, σύσσωμη η Super League με υπευθυνότητα τονίζει την αδήριτη ανάγκη να σεβαστούν όλοι ανεξαιρέτως, τις οδηγίες που εκδίδουν οι αρμόδιοι φορείς, το υπουργείο Υγείας και ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας,  για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19.

Ο κάθε ένας από εμάς, ο κάθε πολίτης της Ελλάδας, μπορεί και πρέπει να προτάξει την ατομική ευθύνη, για το συλλογικό καλό.

Ο κάθε ένας από εμάς, ο κάθε πολίτης της Ελλάδας, πρέπει να δώσει τη δική του μάχη , ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε να βγούμε νικητές από αυτή τη δοκιμασία, την πανδημία που πλήττει όλο τον κόσμο».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει