Επί παντός… αθλητικού

209

Το πρώτο… νεκρό  Σαββατοκύριακο στον χώρο του αθλητισμού

Αυτό είναι το πρώτο “νεκρό” Σαββατοκύριακο στον χώρο του Αθλητισμού. Είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει αφού για πρώτη φορά δεν υπάρχει αθλητική δραστηριότητα σε κανένα σπορ στην πλειονότητα των χωρών της Ευρώπης. Οι ομάδες παίρνουν ρεπό, το ίδιο και ο κόσμος που μπορεί να μην του αρέσει, αλλά δεν γίνεται να κάνει διαφορετικά. Αυτό που εύχονται όλοι είναι αυτή η ιστορία να κρατήσει όσο λιγότερο γίνεται για να επανέλθει η κανονικότητα και χωρίς να υπάρξουν άλλες ανθρώπινες απώλειες…

Ν.Μ.

 

 

ΠρέμιερΗ υγεία είναι πάνω από το χρήμα…

Πάνω που οι Άγγλοι είχαν αποφασίσει να συνεχίσουν κανονικά το πρωτάθλημα τους, προς χάριν των χορηγών, ήρθε ο κοροναϊός να τους χτυπήσει άμεσα την πόρτα αφού προσέβαλε πολλούς αθλητές ομάδων της Πρέμιερ και προπονητές.

Έτσι αναγκάστηκαν να κάνουν πίσω και να αναστείλλουν κι αυτοί όλα τα πρωταθλήματα μέχρι τις 3 Απριλίου.

Πήραν έτσι ένα μάθημα ότι κανείς δεν είναι υπεράνω κι ότι η υγεία είναι πάνω από το χρήμα…

Ν.Μ.

 

Τζώρτζογλου: «Προέχει το γκολ της Δημόσιας Υγείας»

ο Νίκος ΤζώρτζογλουΤο δικό του ξεχωριστό μήνυμα για τις δύσκολες μέρες που βιώνει η κοινωνία, έστειλε ο Νίκος Τζώρτζογλου με ανάρτηση στα social media.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ συνέστησε ψυχραιμία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «προέχει το… γκολ της Δημόσιας Υγείας».

Μεταξύ άλλων, ο έμπειρος παράγοντας ανέφερε: «Μπορεί να είμαστε υποχρεωμένοι να ζήσουμε για το επόμενο διάστημα μακριά από τα γήπεδα αλλά ας δώσουμε έναν αγώνα ψυχής για να κερδίσουμε το μεγαλύτερο πρωτάθλημα για να πετύχουμε το ομορφότερο ΓΚΟΛ αυτό της υγείας.

Λίγη υπομονή και δύναμη χρειάζεται και θα την κερδίσουμε και αυτή τη μάχη».

Μ.Β.

 

Στάδιο Ελευθερίας  κάγκελαΑσυνείδητοι αθλούμενοι

Κάποιοι δεν λένε να βάλουν μυαλό ούτε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάμε.

Αν και υπάρχει ρητή οδηγία για κλείσιμο των αθλητικών εγκαταστάσεων, ορισμένοι ανεγκέφαλοι προσπάθησαν χθες το πρωί να μπουν στο Στάδιο Ελευθερίας πηδώντας τα κάγκελα (!) ρισκάροντας ακόμα και κάποιο τραυματισμό τους.

Η διοίκηση του ΕΑΚΗ τους έβγαλε και -πολύ καλά έκανε- στη σέντρα, υπενθυμίζοντας τις διά νόμου συνέπειες που έχει η παραβίαση των μέτρων προστασίας για τη δημόσια υγεία.

Την επόμενη φορά δεν θα τη γλιτώσουν τόσο φθηνά…

M.B.

1η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Σωματείο Φίλων Ηροδότου.

Επιτυχημένη αιμοδοσία

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση του κόσμου στην 1η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Σωματείο Φίλων Ηροδότου.

Ανάμεσά τους βρέθηκαν αρκετοί νέοι αιμοδότες οι οποίοι αφιέρωσαν λίγο από τον χρόνο τους για έναν τόσο σημαντικό σκοπό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συγκεντρώθηκαν 22 μονάδες αίματος.

«Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ και πιο συγκεκριμένα την κ. Μπανάσα, τον κ. Ξημέρη και τον κ. Βαλεργάκη», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές της αιμοδοσίας.

Μ.Β.

 

Τραπέζι σε όλους τους προπονητές της Α2 ΕΠΣΗ, έκανε  ο πρόεδρος των Γουβών Δήμος Φουντουλάκης

Τραπέζι στους προπονητές

Τραπέζι σε όλους τους προπονητές της Α2 ΕΠΣΗ, έκανε  ο πρόεδρος των Γουβών Δήμος Φουντουλάκης που δεν σταματά  να εκπλήσσει ευχάριστα με τις πρωτοβουλίες του. Πλην ελαχίστων απουσιών, οι τεχνικοί αποδέχθηκαν την πρόσκληση του Δ.Σ. της ομάδας των Γουβών και παρευρέθηκαν στην όμορφη αυτή συνάντηση που έλαβε χώρα στο εστιατόριο του προπονητή του ΟΦΑ, Λευτέρη Ρουσάκη.

Μ.Β.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει