Επί παντός… αθλητικού

139

«Όμορφο παραμύθι, χωρίς δράκο…»

Αναφορά στην πορεία που πραγματοποίησε ο ΟΦΗ έκανε στα σόσιαλ μίντια, ο Μανώλης Βογιατζάκης. Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ που έκανε κι αυτός πολύ καλή δουλειά από το πόστο του έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σ’ αυτό το όμορφο ποδοσφαιρικό παραμύθι που ζούμε εδώ και περίπου 1,5 χρόνο, δεν υπάρχουν ούτε… δράκοι, ούτε κάποιο μαγικό ραβδί επιτυχίας. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν το ποδόσφαιρο, που σέβονται τη δουλειά τους και που κάθε πρωί δίνουν την ψυχή τους για να βάλουν – καθένας απ’ το πόστο του – ένα μικρό λιθαράκι με στόχο την υλοποίηση του project.

Καθημερινά όλοι προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να γίνουμε καλύτεροι. Το πιο σημαντικό είναι ότι κοιταζόμαστε στα μάτια και δεν υπάρχει ούτε ένας που να κάνει δεύτερες σκέψεις για τον άλλον. Όχι τώρα, στους πανηγυρισμούς που όλα μοιάζουν ιδανικά. Στα δύσκολα κανένας δεν έχασε τον “δρόμο” του.

Μείναμε ακόμα πιο “δεμένοι” και πιστοί στο πλάνο. Είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν κι άλλες δύσκολες στιγμές. Αυτό είναι αναπόφευκτο. Έγιναν και θα γίνουν λάθη. Αυτό είναι δεδομένο για όσους δουλεύουν. Τίποτα όμως δε θα μας εμποδίσει να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε..».

Ν.Μ.

 

ο Θανάσης Ντίνας

Η… προφητεία του Ντίνα

Το είχε πει ο Θανάσης Ντίνας πέρυσι μετά το μπαράζ με τον Πλατανιά.

Ο έμπειρος επιθετικός μπορεί να μην είχε πολλές συμμετοχές φέτος αλλά βγήκε αληθινός σε αυτό που είχε δηλώσει εκείνο το βράδυ.

Είχε πει χαρακτηριστικά: “Δεν κλαίμε που σώθηκε ο ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ έχει ζήσει καλύτερες στιγμές. Ξέρουμε πως ήμασταν πέρσι εδώ.

Ξέρουμε όλα όσα ζήσαμε μέχρι να έρθει η νέα διοίκηση. Είναι η πίεση του τελευταίου 1,5 χρόνου που βγαίνει τώρα.

Η ομάδα έχει ψυχή και του χρόνου έρχονται καλύτερες μέρες. Δεν θα κλαίμε επειδή σώσαμε την ομάδα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο”…

Ν.Μ.

 

Κούλουμα στο Ηράκλειο ο Γκαλέτι!

Κούλουμα στο Ηράκλειο ο Γκαλέτι!

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι αποδέχθηκε την πρόσκληση της διοίκησης του Αλμυρού και βρίσκεται στο Ηράκλειο!

Ο παλαίμαχος Αργεντινός άσος του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού, θα συνομιλήσει με το ΔΣ για διάφορα θέματα που αφορούν τη συνεργασία τους και θα δει από κοντά τους Ιρέμπα, Πιερτζιάκομι, Τσαμάρες, παίκτες που εκπροσωπεί και που ανήκουν στο ρόστερ του Αλμυρού.

Μ.Β.

 

Μία σκισμένη μπάλα κοιλιακών βρήκαν οι παράγοντες του ΕΑΚΗ στο γυμναστήριο του κολυμβητηρίου

Βγήκαν απ’ τα ρούχα τους

Μία σκισμένη μπάλα κοιλιακών βρήκαν οι παράγοντες του ΕΑΚΗ στο γυμναστήριο του κολυμβητηρίου και δικαιολογημένα βγήκαν από τα ρούχα τους.

Έχοντας πρόσφατα αγοράσει εξοπλισμό που αναβαθμίζει το γυμναστήριο, η εικόνα αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση. «Απαράδεκτο αν έγινε με δόλο!

Απαράδεκτο επίσης να την έσκισε κάποιος κατά λάθος και να μην ενημέρωσε τους εργαζόμενους. Ευελπιστούμε ότι ακόμη και τώρα όποιος φέρει την ευθύνη θα ζητήσει τουλάχιστον συγγνώμη.

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να σπαταλάμε τα χρήματα των πολιτών για να κάνουν κάποιοι το “κομμάτι” τους», ανέφερε η διοίκηση του ΕΑΚΗ στην ανάρτησή της.

Η διοίκηση από την άλλη, θα πρέπει να δικαιολογήσει και γιατί την Παρασκευή 21/2 το απόγευμα ήταν κλειστή η πισίνα ενώ οι καιρικές συνθήκες ήταν ήπιες καθώς και γιατί 29/2 οι αθλητές-τριες κολύμπησαν με 23,8οC; Γιατί;

Μ.Β.

 

μπάλα βόλεϊ

Τελευταία φορά

Το τοπικό βόλεϊ δεν μας είχε συνηθίσει σε ανώνυμες καταγγελίες. Ελπίζω να ήταν η πρώτη και τελευταία φορά, διότι μεταξύ μας όλοι γνωριζόμαστε πολύ καλά.

Α.Π.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει