Οχτώ μετάλλια η Χερσόνησος στο Πανελλήνιο

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΣΤΑ “ΔΥΟ ΑΟΡΑΚΙΑ” Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

375

Ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα ταεκβοντό ITF εφήβων-νεανίδων και ανδρών-γυναικών που έγινε για πρώτη φορά στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στα “δύο Αοράκια”, με συμμετοχή 400 αθλητών και 80 συλλόγων.

Ο Α.Σ. Χερσονήσου Ηρακλείου συμμετείχε με 15 αθλητές και κατάφερε να κατακτήσει οκτώ μετάλλια,  δύο χρυσά, δύο ασημένια και 4 χάλκινα. Συγκεκριμένα:

Μαραζάκη Δέσποινα  1η θέση στην κατηγορία tull 3 dan γυναικών.

Καλογεράκη Μαρία  1η θέση μάχες – 65 κιλά νεανίδων (14-15).

Μαραζάκη Λευκοθέα 2η θέση tull 3dan γυναικών και  2η θέση στις ειδικές τεχνικές  γυναικών

Και τα τρία κορίτσια αυτά  πέτυχαν την είσοδο τους στην εθνική  ομάδα και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας τον Απρίλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Τσεχία.

Φιλιππάκης Πέτρος 3η θέση  tull 2dan εφήβων,

Γραμματικάκης Αντώνιος 3η θέση tull 3dan ανδρών και μάχες  – 64 κιλά και τέλος Μπρόκος Γεώργιος 3η θέση στην κατηγορία εφήβων (14-15) – 65kg.

Το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους προπονητές Στασινόπουλο Δημήτριο, Στασινόπουλου Βασιλική, Μαραζάκη Θανάση και Κλώντζα Νικόλαο, όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν αλλά και όλους τους γονείς για την υποστήριξή τους.

 

ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΓΩΝΑΚΗΣ:

«Δίνουν ζωντάνια και χαρά  τέτοιες διοργανώσεις…”

Στην τελετή έναρξης της διοργάνωσης έδωσε το “παρών” ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Αλεξάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Πιτσούλης, ο αντιδήμαχος κ. Βαρδαβάς και ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, υπεύθυνος Αθλητισμού κ. Συριγωνάκης ο οποίος τόνισε: “Η Περιφέρεια Κρήτης σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στο νησί μας, όπως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, πρωταγωνιστεί και συνδράμει ουσιαστικά και πολυδιάστατα.

Τέτοιες διοργανώσεις προβάλλουν την Κρήτη μας, τονώνουν την οικονομία μας, αναδεικνύουν τον πολιτισμό μας, την κρητική διατροφή, την κουλτούρα μας, συμβάλλουν στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού, βοηθούν τα παιδιά μας ν’ αγαπήσουν και ν ‘αγκαλιάσουν τον αθλητισμό και επίσης δίνουν ζωντάνια και χαρά στην ύπαι- θρο και τα χωριά μας, που πραγματικά διψούν για τέτοιες εκδηλώσεις”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει