ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

117

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και… υπομονή. Θα φύγει ο Φεβρουάριος να γλυκάνει ο καιρός, να φύγει και ο παλιο-ιός!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο κόσμος ζει αυτή την τρομολαγνεία στην οποία μεγάλη συμμετοχή έχει και το μιντιακό σύστημα.

Η ΧΩΡΑ ζει τον δικό της πανικό πριν έλθει το πρώτο κρούσμα, καιρό πριν. Εδώ και καιρό. Δείτε τι έγινε με τις μάσκες.

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ έχουν εξαντληθεί εδώ και καιρό ανάλογα με τα αποθέματα του καθενός . Η μάσκα πρέπει να χρησιμοποιείται από τους ασθενείς ώστε να μην μεταδώσουν ιούς μέσω σταγονιδίων προς τους υγιείς. Δυστυχώς τώρα μάσκες δεν θα είναι διαθέσιμες για αυτούς που πραγματικά τις χρειάζονται και πρέπει να τις χρησιμοποιούν.

Ο ΙΟΣ έχει εγκλωβίσει στα σπίτια τους εκατοντάδες εκατομμύρια Κινέζους οι οποίοι σκοτώνουν την ώρα τους κάνοντας σεξ, γιόγκα και παίζοντας ηλεκτρονικά.

(ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ τι σημαίνει…σεξ για τους Κινέζους ε; Θα γεμίσει πάλι ο κόσμος Κινεζάκια!)

Η ΕΛΠΙΔΑ έρχεται από ένα συνηθισμένο φάρμακο. Η χλωροκίνη, που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της ελονοσίας, παρουσιάζει ενδείξεις αποτελεσματικότητας απέναντι στον Covid-19, δήλωσε ο Ντιντιέ Ραούλ, διευθυντής του Μεσογειακού Ινστιτούτου Μολυσματικών Ασθενειών της Μασσαλίας.

(ΚΙ ΑΥΤΟΣ ο Βελόπουλος! Τόσα γιατρικά έχει, για φαλάκρα, για φλεβίτιδες κτλ.Για τον κορονοϊό τίποτα!)

ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ κι αυτό στη χώρα. Οι κάτοικοι της Χίου πήραν… εκδίκηση μπαίνοντας στο ξενοδοχείο και έδειραν αστυνομικούς των ΜΑΤ!

ΓΕΝΙΚΑ πάντως με αυτά που συμβαίνουν είναι ξεκάθαρο: Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτήν την χώρα. Η κοινωνία μας έχει χρεοκοπήσει οριστικά. Δεν μας αξίζει να ζούμε σε οργανωμένες κοινωνίες. Αρπαχτή, βόλεμα, κουτσομπολιό, αλητεία, αγένεια, ασέβεια. Έτσι δομήθηκε η μεταπολιτευτική Ελλάδα. Δυστυχώς.

ΒΡΕ ΤΙ σκαρφίζονται τα παιδιά για να πιουν! Έχοντας στο πλευρό τους και την τεχνολογία, κάποιοι πιτσιρικάδες σκανάρουν την ταυτότητά τους, αλλάζουν την χρονολογία γέννησης, εκτυπώνουν, πλαστικοποιούν και… εμφανίζονται σαν “κύριοι” στα νυχτερινά μαγαζιά, εκμεταλλεύονται το σκοτάδι που “κρύβει” την πλαστότητα του εγγράφου και παραγγέλνουν ελεύθερα αλκοόλ…

ΠΑΕΙ και ο Κώστας Βουτσάς. Μαζί του τελειώνει και μια ολόκληρη εποχή. Φστ μπόινγκ γιοκ…

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει