Αφιερωμένο στον Δημήτρη Παπαδόπουλο το 9ο Παιδικό Τουρνουά ποδοσφαίρου

...ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ

224
Ο κ. Βαρδαβάς με στελέχη του ΔΟΠΑΦΜΑΗ για το 9ο Παιδικό Τουρνουά ποδοσφαίρου που θα διοργανώσει ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Ηρακλείου.
Ο κ. Βαρδαβάς με στελέχη του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο η συγκέντρωση στελεχών του Δήμου Ηρακλείου, με εκπροσώπους των συλλόγων, αθλητικών κέντρων για το 9ο Παιδικό Τουρνουά ποδοσφαίρου που θα διοργανώσει ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Ηρακλείου.

Η είδηση που βγήκε είναι ότι η φετινή διοργάνωση αποφασίστηκε να ονομαστεί «Δημήτρης Παπαδόπουλος», προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη του άσου του ΟΦΗ που τόσα πολλά ταλέντα ανέδειξε, έχοντας κατανοήσει έγκαιρα τη σημασία της οργάνωσης των υποδομών.

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς  αναφέρθηκε στο ιδιαίτερο βάρος που δίνει ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ, και η Αντιδημαρχία Αθλητισμού στη διοργάνωση τουρνουά για μικρά παιδιά, έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Εκπρόσωποι των συλλόγων και των αθλητικών κέντρων στη συνάντηση για το παιδικό τουρνουά
Εκπρόσωποι των συλλόγων και των αθλητικών κέντρων στη συνάντηση για το παιδικό τουρνουά

Στη συνάντηση συμμετείχαν και τοποθετήθηκαν ο Νεκτάριος Ανδρεαδάκης και Μαρία Σπυριδάκη μέλη Δ.Σ. ΔΟΠΑΦΜΑΗ οι οποίοι τόνισαν ότι ο Οργανισμός προσφέρει τη δυνατότητα σε 3.500 μικρούς αθλητές να συμμετάσχουν με κυρίαρχο στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος αλλά και την ενίσχυση των υψηλών αξιών του αθλητισμού.

Παρόντες ήταν επίσης τα υπηρεσιακά στελέχη Γιώργος Καβουσανός, Γιώργος Γαυγιωτάκης και Βάνα Γαλυφιανάκη.

Ο υπεύθυνος υλοποίησης του προγράμματος Σωτήρης Συνάνης έκανε απολογισμό για το 2019, παρουσίασε τη φετινή προκήρυξη του τουρνουά και επικεντρώθηκε στις αλλαγές κανονισμών.

Η ηλικία των παιδιών που συμμετέχουν είναι από 5 -15 χρονών. Στους υπεύθυνους των ομάδων δόθηκε η προκήρυξη των αγώνων, η δήλωση – κατάσταση συμμετοχής, η κάρτα υγείας αθλητή και η τροποποίηση των κανονισμών για τις μικρές ηλικίες για το 2020.

Οι δηλώσεις συμμετοχής, το σχετικό παράβολο, οι καταστάσεις και η κάρτα υγείας αθλητή, θα υποβάλλονται μέχρι την Παρασκευή 6 Μαρτίου ενώ η έναρξη των αγώνων προγραμματίζεται για τις 21/3.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει