Επί παντός… αθλητικού

111

Την Κυριακή για τον κόσμο του ΟΦΗ υπάρχει μόνο το ματς με τη Λαμία

Την ερχόμενη Κυριακή είναι μια σπουδαία μέρα για τον ΟΦΗ αλλά και για τον κόσμο του.

Μια μέρα που περίμενε 20 χρόνια. Ένα παιχνίδι είναι, το κερδίζει και βγαίνει (εκτός απροόπτου με Παναθηναϊκό) στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχει λοιπόν καμιά δικαιολογία. Όλοι οφείλουν να είναι στο γήπεδο. Ούτε καρναβάλια, ούτε Καθαρά Δευτέρα δεν υπάρχει για τον κόσμο του ΟΦΗ.

Αν δεν είναι και τώρα, τότε πότε; (που θα ’λεγε και ο Λεωνίδας…)

Ν.Μ.

 

Σούπερ Λιγκ ΟΦΗ

Οιωνός Ευρώπης το φλουρί που κέρδισε ο ΟΦΗ;

Ο τυχερός της χθεσινής πίτας της Σούπερ Λιγκ ήταν ο ΟΦΗ στον οποίο έπεσε το φλουρί. Αυτό έφερε χαμόγελα στην κρητική ομάδα αφού κάλλιστα θα μπορούσε να θεωρηθεί  και ως οιωνός Ευρώπης. Θα φανεί την Κυριακή…

Ν.Μ.

 

Το κλειστό γήπεδο μπασκετ του “Λίντο”

 

Ας ελπίσουμε ότι θα ανοίξει το “Λίντο” για αγώνες

Πέρυσι, με την καθυστέρηση που υπήρξε να ανοίξει το κολυμβητήριο, οι ακαδημίες κολύμβησης των σωματείων είχαν μείωση παιδιών. Φέτος, αν και υπάρχουν 5 ομάδες στις Εθνικές κατηγορίες βόλεϊ (για πρώτη φορά στην ιστορία), το στραπάτσο που έχουν πάθει από το κλείσιμο του κλειστού “Λίντο” είναι μεγάλο.

Είναι τέτοια η κοροϊδία που μέχρι και η διοίκηση του ΕΑΚΗ εξεμάνη αλλά τι να το κάνεις. Δεν αρκούν μόνο οι υπογραφές και τα συμβόλαια. Χρειάζονται κι άλλα.

Δυστυχώς την πληρώνουν συλλόγοι, αθλητές, γονείς. Τώρα στο “Λίντο” ορίστηκαν ξανά αγώνες – μετά το μπάχαλο της προηγούμενης εβδομάδας, και μακάρι όλα να πάνε καλά και να δοθεί επίσημα προς χρήση. Γιατί  και η υπομονή ή αν θέλετε η ανοχή, έχει όρια.

Α.Π.

 

varΈνα τεστ με επιβάρυνση…

Όλα τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1 θα διεξαχθούν την Κυριακή 1 Μαρτίου με κοινή ώρα έναρξης στις 7μμ.

Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα,  καθώς  στη σύμβαση με την εταιρεία του VAR προβλέπεται ότι η χρήση του μπορεί να γίνεται σε  έως τέσσερις αγώνες ανά ημέρα.

Προκειμένου να ξεπεραστεί το εμπόδιο  και επειδή υπήρχαν Κυριακές, όπως η προηγούμενη, που η Λίγκα έβαλε σε μια ημέρα πέντε αγώνες λόγω απαίτησης των τηλεοπτικών παρόχων, αναγκάστηκε να πληρώσει επιπλέον 5.000 ευρώ στην εταιρεία (δηλαδή όσο το κόστος του ενός επιπλέον αγώνα).

Την Κυριακή για πρώτη φορά το VAR θα λειτουργήσει για επτά αγώνες την ίδια ημέρα, που θα διεξαχθούν μάλιστα την ίδια ώρα.

Αυτό θα είναι ένα τεστ για το σύστημα και θα επιβαρύνει τον συνεταιρισμό με 15.000 ευρώ.  Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να πάνε όλα καλά και να μην έχουμε φαινόμενα μη λειτουργίας, γιατί τότε είναι που θα υπάρξει πρόβλημα…

Ν.Μ.

ανθοδέσμη για παίκτες της Γόρτυνας που βρέθηκαν την Κυριακή ως αντίπαλοι στο γήπεδο της Δαμάστας.

Όλα τα λεφτά λουλούδια

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά… έξι ήταν οι παίκτες της Γόρτυνας που βρέθηκαν την Κυριακή ως αντίπαλοι στο γήπεδο της Δαμάστας.

Οι Βασίλης Γενιτσαρίδης, Γιώργος Κλαπάκης, Ορφέας Γεωργαλάς, Μιχάλης Μανουσάκης, Μιχάλης Κοκορέλιας και Φώτης Χουδετσανάκης πήραν από μία ανθοδέσμη από τη διοίκηση των πρωτοπόρων ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς τους στο σωματείο…

Μ.Β.

 

πετρελαίο θέρμανσης

Έλεος…

Ε, όχι και να ζητείται από σωματείο 1 τόνος πετρέλαιο για να διοργανώσει τουρνουά!

Στο τέλος θα χρεώνεται και ο αέρας που αναπνέουν οι αθλητές!

Α.Π.

 

προπονητική συνάντηση επιλέκτων κολυμβητών έγινε στο Ρέθυμνο

Νέα προπονητική συνάντηση επιλέκτων κολυμβητών έγινε στο Ρέθυμνο

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει