Εγκαινίασαν το νηπιαγωγείο

119

Τα εγκαίνια του 7ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας έγιναν χθες, παρουσία του περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρου Αρναουτάκη.

Το νέο νηπιαγωγείο αποτελεί έργο που ετοίμασε ο Δήμος Ιεράπετρας με τις υπηρεσίες του και χρηματοδότησε η Περιφέρεια Κρήτης. Είναι προϋπολογισμού 700.000 ευρώ και αποτελεί αποτέλεσμα της καλής συνέργειας και συνεργασίας μεταξύ των φορέων, όπως τόνισαν στον χαιρετισμό τους ο περιφερειάρχης, ο δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης και ο μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας Κύριλλος.

Μετά την τέλεση του αγιασμού ο μητροπολίτης έκανε λόγο για ένα σύγχρονο διδακτήριο που παραδίδεται στην πόλη η οποία αναπτύσσεται κι έχει ανάγκη νέων υποδομών.

«Είναι ένα έργο που εγκαινιάζουμε με συγκίνηση, διότι το είδαμε από τη θεμελίωση μέχρι την ανέγερση και τον εγκαινιασμό του και αποδεικνύει την παραγωγική συνεργασία με τον Δήμο Ιεράπετρας και την τοπική εκκλησία. Γιατί μόνο έτσι καταφέρνουμε να προχωρήσουμε μπροστά» τόνισε ο κ. Αρναουτάκης.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη σημειώνοντας τον κομβικό ρόλο των τεχνικών υπηρεσιών και των στελεχών Δήμου και Περιφέρειας, σημείωσε την αξία της συνεργασίας και τόνισε πως με την Περιφέρεια Κρήτης φέρνει μόνο θετικά αποτελέσματα. Ευχαριστίες εξέφρασαν ακόμα η διευθύντρια του σχολείου Δήμητρα Παπαδάκη και ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου Μανόλης Μακράκης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει