Πυροβόλησε για εκφοβισμό, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

244

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται κάτοικος χωριού στην Μεσσαρά μετά από ένοπλο περιστατικό που σημειώθηκε στο μετόχι που διατηρεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ βρισκόταν στο υπόστεγό του εμφανίστηκε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα με τα οποία είχε διαφορές από παλαιότερη παρεξήγηση. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι κατέβηκαν από το αυτοκίνητο, κρατώντας μαγκούρες.

Εκείνος θορυβήθηκε, έτρεξε και πήρε την καραμπίνα. Πυροβόλησε μία φορά στα ελαστικά του αυτοκινήτου, για εκφοβισμό, όπως υποστηρίζει.

Μετά από αυτό, οι δύο επιβιβάστηκαν ξανά στο αυτοκίνητο και έβαλαν μπρος. Διήνυσαν μία μικρή απόσταση καθώς το λάστιχο είχε κλατάρει. Ακολούθησε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών που άρχισε αναζητάει τον δράστη του πυροβολισμού.

Αυτός είχε στο μεταξύ εξαφανιστεί από το μετόχι του ενώ απενεργοποίησε το κινητό του τηλέφωνο. Κάποια στιγμή και ενώ αστυνομικοί είχαν καλέσει για κατάθεση στο Τμήμα τη σύζυγό του, εκείνος επικοινώνησε και πείστηκε τελικά να εμφανιστεί.

Χθες οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας Ηρακλείου, η οποία άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει