Διπλά εγκαίνια στον Ηρόδοτο!

ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ «ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ»

522

Σχεδόν παράλληλα έγιναν στον Ηρόδοτο τα εγκαίνια της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο κεντρικό γήπεδο αλλά και του κλειστού προπονητηρίου (ΤΟΛ), εγκαταστάσεις που πήραν το όνομα του  Κωνσταντίνου (Ντίνου) Μπαξεβάνη, καθώς ολοκληρώθηκαν με την αρωγή και στήριξη της γνωστής οικογένειας που διαχρονικά είναι πολύ κοντά στο σωματείο της Αλικαρνασσού.

Μάλιστα στην τελετή εγκαινίων του προπονητηρίου που μπορεί να «απογειώσει» το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου, το “παρών” έδωσε και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ευχαρίστησε την οικογένεια Μπαξεβάνη για τη γενικότερη προσφορά της στον αθλητισμό και έδωσε συγχαρητήρια στον ΑΟΝΑ Ηρόδοτο για την προσπάθεια που καταβάλει.

Το κλειστό προπονητήριο στη διάθεση των αθλητών του Ηροδότου
Το κλειστό προπονητήριο στη διάθεση των αθλητών του Ηροδότου

Το ΔΣ του ΑΟΝΑ Ηροδότου ευχαρίστησε με τη σειρά του την οικογένεια Μπαξεβάνη για την ανιδιοτελή προσφορά της στο σωματείο και τον υφυπουργό για την παρουσία του.

Επίσης για τη βοήθεια και στήριξη, ευχαρίστησε την ΕΚΑΣΚ, την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Ηρακλείου και το τοπικό συμβούλιο Ν. Αλικαρνασσού. Από πλευρά του, το Δ.Σ. του ΠΑΣΑ Ηροδότου στην ανακοίνωσή του, τόνισε: «Ευχή όλων μας είναι να ξεκινήσουν και να υλοποιηθούν άμεσα (από τον Δήμο Ηρακλείου) τα ήδη δρομολογημένα και με εξασφαλισμένες πιστώσεις έργα, προϋπολογισμού 500.000 €,για την αναβάθμιση των γηπεδικών εγκαταστάσεων καθώς και των λοιπών υποδομών περίφραξης και φωτισμού του Γηπέδου «Γιάννης Σκουρέλος» και του Μίνι ποδοσφαίρου».

Από τα εγκαίνια της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων
Από τα εγκαίνια της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων

Ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Ηροδότου τέλος, Νίκος Παναγιωτάκης δήλωσε: «Είναι μία στιγμή ιστορική. Επιτέλους τα χρήματα της οικογένειας Μπαξεβάνη, πιάνουν… τόπο. Η Αίθουσα θα μείνει για πάντα στον Ηρόδοτο και για όλους.

Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ». Μετά τα εγκαίνια, έγινε η εκδήλωση για την κοπή πίτας του ΠΑΣΑ Ηροδότου, των Ακαδημιών αλλά και ολόκληρης της οικογένειας του συλλόγου. Τα δύο φλουριά, με τα αντίστοιχα δώρα, βρήκαν ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κριστιάν Μπουσάι και ο φροντιστής, Βαγγέλης Δροσοτάκης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει