Επίσκεψη Λαμπρινού στο πάρκο Γεωργιάδη

162

Το εργοτάξιο του Πάρκου Γεωργιάδη επισκέφθηκε χθες ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας, όπου συζήτησαν με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας για την πρόοδο του έργου.

Με σχετική ανακοίνωση του ο δήμος Ηρακλείου τονίζει ότι «ήδη έχει δοθεί προς χρήση στους δημότες ένα μικρό κομμάτι  του Πάρκου (από την Χαριλάου Τρικούπη μέχρι και την Παιδική Χαρά) και αναμένεται τους επόμενους μήνες να δοθεί ένα ακόμα μεγαλύτερο».

Μετά την επίσκεψη ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του τόνισε ότι  «συμμεριζόμαστε την αδημονία των συμπολιτών για να δοθεί και πάλι σε χρήση το Πάρκο Γεωργιάδη.

Εκτός απροόπτου, μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα παραδοθεί ακόμα ένα μεγάλο μέρος του και τότε θα έχουν την δυνατότητα να διαπιστώσουν την νέα μορφή που λαμβάνει σταδιακά.

Όταν ολοκληρωθεί η αναβάθμισή  του, το Ηράκλειο θα έχει αποκτήσει έναν σημαντικό χώρο πρασίνου  και αναψυχής, με σύγχρονες και περιβαλλοντικά φιλικές υποδομές, τον οποίο θα μπορούν να απολαύσουν όλοι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει