ΔΕΥΑΗ: Στέρεψαν οι βρύσες και οι… ανακοινώσεις

187

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει τα νέα προβλήματα υδροδότησης σε μια ευρεία περιοχή του κέντρου της πόλης, που εδώ και μέρες έχουν «στεγνώσει» οι βρύσες ενώ από την πλευρά της η ΔΕΥΑΗ, εξακολουθεί να μην ανακοινώνει πότε θα αποκατασταθεί η ομαλή τροφοδοσία.

Όπως είναι γνωστό, λόγω της βλάβης έχουν προκληθεί προβλήματα υδροδότησης στις οδούς, Τίτου Γεωργιάδου, Ερωφίλης,

Ανδρέα Παπανδρέου, Γεωργίου Παπανδρέου, Χρυσοστόμου, Δημοκρατίας, Χαριλάου Τρικούπη. Αγανακτισμένοι κάτοικοι των περιοχών αυτών, περιγράφουν στην «Π» τις οδυνηρές παρενέργειες της διακοπής του νερού, που άρχισε από το Σάββατο και εξακολουθεί να ταλαιπωρεί εκατοντάδες πολίτες, την ίδια ώρα που η δημοτική επιχείρηση δεν ανακοινώνει επίσημα πότε θα αποκατασταθεί η ομαλή τροφοδοσία.

Όπως είναι γνωστό οι βρύσες σε μια μεγάλη γεωγραφική περιφέρεια της πόλης δεν δίνουν σταγόνα νερό μετά από βλάβη που σημειώθηκε στην περιοχή της «Όασης», με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του κέντρου για μια ακόμα φορά να βρεθούν χωρίς νερό.

Μάλιστα όπως καταγγέλλουν στην «Π» προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν τον πενταψήφιο αριθμό 11122 (χωρίς κωδικό κλήσης 2810) και το  2810-339050 για να ζητήσουν εξηγήσεις για το πότε θα αποκατασταθεί η ζημιά και χρειάστηκε να αφιερώσουν ώρες για να συνδεθούν με τον αρμόδιο υπάλληλο, χωρίς τελικά να βγάλουν και άκρη.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν, δεν είναι δυνατόν να προκαλείται μια ζημιά και η υπηρεσία να μη φροντίζει να ενημερώσει τον κόσμο για το πότε θα αποκατασταθεί και πότε θα ομαλοποιηθεί η  τροφοδοσία της υδροδότησης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει