εργασίες αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Ηρακλείου

Την εξέλιξη των εργασιών αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Ηρακλείου, είχαν τη δυνατότητα να δουν χθες από κοντά ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΗ Γιώργος Βουρεξάκης και Γιάννης Δεικτάκης αντίστοιχα, στο πλαίσιο αυτοψίας που πραγματοποίησαν σε όλες τις περιοχές όπου εκτελούνται έργα αυτήν την περίοδο (Θέρισσος, Μασταμπάς, Δειλινά και Ηλιούπολη).

Στη διάρκεια της επίσκεψης τα στελέχη της διοίκησης ενημερώθηκαν για την πρόοδο του εργοταξίου και για τα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης.

Όπως είναι γνωστό, το αμέσως επόμενο διάστημα πρόκειται να δημοπρατηθεί το εμβληματικό έργο,  που αφορά στην αντικατάσταση περίπου 150 χιλιομέτρων δικτύου ύδρευσης (σε περιοχές όπως Κηπούπολη, Κορώνη – Μαγαρά, Τρεις Βαγιές, Εσταυρωμένος, Νέα Αλικαρνασσός, Δημοκρατίας).

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όταν ολοκληρωθούν τα έργα, αθροιστικά θα έχουν αντικατασταθεί περίπου 250 χιλιόμετρα του παλιού δικτύου.