Πρωταθλητής Ελλάδας ο Μιχελάκης του ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.

ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΔΕΣΚΟΥΛΙΔΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΛΗΣ

205

Πρωταθλητής Ελλάδας μέσω του Πανελληνίου πρωταθλήματος ελευθέρας πάλης παίδων που έγινε στα Τρίκαλα αναδείχθηκε ο Γιάννης Μιχελάκης του ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.

Ο αθλητής του κ. Δεσκουλίδη πήρε το χρυσό στα 92 κιλ. κάτι που του έδωσε το εισιτήριο για όλες τις διεθνείς διοργανώσεις που ακολουθούν (Μεσογειακό, Βαλκανιάδα, Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο πρωτάθλημα).

Ενώ η Ιωάννα Δεσκουλίδου η οποία κατέκτησε την δεύτερη θέση στην κατηγορία των 65κιλ.  Κορασίδων, αναγκάστηκε να δώσει αγώνα πρόκρισης -με την τρίτη της κατηγορίας η οποία αποκλείστηκε από την πρώτη- όπου στέφθηκε νικήτρια, με αποτέλεσμα να ενταχθεί στο δυναμικό της Εθνικής μας ομάδας και να πάρει εντέλει κι εκείνη το εισιτήριο για τις διεθνείς αναμετρήσεις.

Ο τρίτος αθλητής της αποστολής του Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» Μανώλης Βλασιάδης λόγω έντονης αδιαθεσίας δεν πήρε την έγκριση του γιατρού της διοργάνωσης και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί. «Σ’ ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο οι αθλητές μας πρωταγωνίστησαν για μία ακόμα φορά.

Ο Μιχελάκης με επιβλητική εμφάνιση νίκησε τέσσερις αντιπάλους και έδειξε ότι μπορεί να φέρει νέες διακρίσεις με τα χρώματα της Εθνικής μας.

Η Δεσκουλίδου παρότι δεν βρέθηκε στην καλύτερή της μέρα κέρδισε την συμμετοχή της στην Εθνική ομάδα τόσο για τους Μεσογειακούς, όσο και για τους Βαλκανικούς που φέτος θα διεξαχθούν στην Ελλάδα, με στόχο να βελτιώσει την περσινή της επιτυχία που ήταν 3η Βαλκανιονίκης.

Η μεγάλη συμμετοχή των αθλητών-τριών και η άνοδος του επιπέδου μάς κάνει να αισιοδοξούμε για το μέλλον της Ελληνικής Πάλης», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής του Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» Παράσχος Δεσκουλίδης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει