Ήθελε να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση, αλλά λογάριαζε χωρίς τη… ΔΕΗ!

511

Μια απίστευτη υπόθεση καταγγέλει ο κ. Νίκος Κόσογλου, σε σχέση με την προσπάθειά του να δημιουργήσει μια επιχείρηση στο Ηράκλειο.

Ο ίδιος αναφέρει ότι άρχισε τα επιχειρηματικά πλάνα του το 2015, αλλά ακόμα επιχειρεί να βρει το δίκιο του σε μια σειρά από προβλήματα, έχοντας προσφύγει ακόμα και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.

Ήθελε να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση, αλλά λογάριαζε χωρίς τη... ΔΕΗ!

Συγκεκριμένα στην καταγγελία του αναφέρει:

Ο κ. Νίκος Κόσογλου
Ο κ. Νίκος Κόσογλου
  1. «Από τις αρχές του 2000, συνέλαβα την ιδέα μίας κάθετης επιχείρησης (πρατήριο καυσίμων, πλυντήριο, λιπαντήριο οχημάτων, σταθμό βαρέων οχημάτων κ.λπ). Προς το σκοπό αυτό ενοικίασα δύο όμοια οικόπεδα εκτάσεως 13 στρεμμάτων στο 9ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ηρακλείου – Μοιρών το Μάιο του 2015.
  2. Για την έναρξη και ολοκλήρωση της άνω επιχείρησης ήταν απαραίτητο να μετακινηθούν δύο στύλοι της ΔΕΗ από τους πέντε που ήταν στο οικόπεδο. Προς το σκοπό αυτό και καθ’ υπόδειξη του μηχανικού μου, τον Ιούνιο του 2015, πήγα στη ΔΕΗ προκειμένου να ζητήσω την μετακίνηση των δύο αναφερόμενων στύλων. Με παρέπεμψαν στον διευθυντή της ΔΕΗ στον οποίο υπέβαλα προφορικά το αίτημα μου. Με διαβεβαίωσε ότι θα πραγματοποιηθεί άμεσα η μετακίνηση των ανωτέρω στύλων. Όταν τον ρώτησα αν χρειάζεται έγγραφο αίτημα μου, αποκρίθηκε πως δεν ήταν αναγκαίο, αφού το ζήτησα προφορικά, ενώ μου έδωσε και το κινητό του τηλέφωνο για τις σχετικές συνεννοήσεις.
  3. Έπειτα από επανειλημμένες επισκέψεις μου τον Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο αποφάσισαν να στείλουν συνεργείο με επικεφαλής εργολάβο. Έκαναν επισκόπηση και εν συνεχεία στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2005 ήρθαν και τοποθέτησαν πέντε κόκκινους πασσάλους ενδεικτικά για την τοποθέτηση του νέου δικτύου. Έκτοτε δεν εμφανίστηκαν πλέον. Εμφανίστηκαν τις 17-11-2005 τότε που έγινε το ατύχημα. Με φορτηγό που ο οδηγός του αδειάζοντας τα υλικά ξέχασε να κατεβάσει την καρότσα, αποχώρησε μιλώντας στο κινητό του σε απόσταση περίπου 30 μέτρων και βρήκε το καλώδιο της μεσαίας τάσης.
  4. Μετά τα παραπάνω και ύστερα από την άρνηση και αδιαφορία της ΔΕΗ να μετακινήσει τους στύλους που αιτήθηκα, η επένδυση μου δεν μπόρεσε να προχωρήσει και εντέλει ματαιώθηκε η προσπάθεια μου, με ανυπολόγιστο οικονομικό κόστος για εμένα, λόγος για τον οποίο προχώρησα σε αγωγή κατά της ΔΕΗ, όπου στο δικαστήριο εμφανίστηκαν πρωτόδικα κακόβουλα και υστερόβουλα προκειμένου να πείσουν το δικαστήριο. Το έγγραφο με το οποίο έδιναν την εντολή στο συνεργείο για τη μετακίνηση των στύλων ήταν παραποιημένο και πλαστογραφημένο, προκειμένου να υποστηρίξουν πως για πρώτη φορά ζήτησα μεταφορά του δικτύου μετά το ατύχημα.
  5. Με την πλαστογραφία αυτή έπεισαν το δικαστήριο και έχασα πρωτόδικα.
  6. Έκτοτε συνεχίζω τον δικαστικό αγώνα εναντίον της ΔΕΗ στο Εφετείο και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, ενώπιον των οποίων έχω προσφύγει και για την πλαστογραφία μέχρι της τελικής δικαίωσης μου».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει