ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ… ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ

288

Γιατί βάζουν απέναντι από τους συμμαθητές τους  τα παιδιά;

“Ευκαιρία για καλλιέργεια θετικών συμπεριφορών” λέει η συντονίστρια Φυσικής Αγωγής Κρήτης κ. Ζαμπετάκη ότι είναι οι σχολικοί αγώνες.

Σωστά τα λέει αλλά θα πρέπει να την ακούσουν μαθητές και γυμναστές- προπονητές.

Οι μαθητές για να μην δημιουργούν επεισόδια (είχαμε στο παρελθόν κρούσματα εντός-εκτός αγώνα) αλλά και γυμναστές-προπονητές που δεν θέλουν -για τους δικούς τους λόγους- να δίνουν άδεια σε μαθητές-αθλητές, να ενισχύουν τις σχολικές ομάδες που αθλούνται σε σωματεία.

Τα σχολεία ανέκαθεν ήταν “αιμοδότες” των σωματείων και οι σχολικοί αγώνες λειτουργούσαν παλιότερα ως φυτώριο ανάδειξης ταλέντων.

Σήμερα η συνεργασία αυτή συνεχίζεται και είναι περίεργο (;) κάποια σωματεία και κάποιοι προπονητές να προβάλλουν “βέτο” στους αθλητές τους-μαθητές να μη συμμετέχουν στους αγώνες των σχολείων τους.

Άραγε πόσο παιδαγωγικό είναι αυτό να θέτουν απέναντι στο σχολείο, στους εκπαιδευτικούς και στους συμμαθητές τους τα παιδιά στερώντας τους τη δυνατότητα να συναγωνιστούν;

Α.Π.

 

Στην στα Περβόλια  εξέδρα βρέθηκε ο πατέρας του Γιώργου, Γιάννης Πετράκης

Στενάχωρο απόγευμα…

Στενάχωρο απόγευμα πέρασε την περασμένη Κυριακή στα Περβόλια η οικογένεια Πετράκη.

Ο Γιώργος Πετράκης είδε την πρώην του ομάδα, τα Χανιά, να φιλοδωρούν με 5 γκολ την τωρινή του ομάδα ΑΕ Καραισκάκης και παρότι η φιλοξενία ήταν άψογη  και ο ίδιος χειροκροτήθηκε από τον κόσμο,  δεν αισθάνθηκε και τόσο ωραία με αυτό το αποτέλεσμα.

Στην εξέδρα βρέθηκε και ο πατέρας του, Γιάννης Πετράκης,  για να δει από κοντά το κοουτσάρισμα του γιου του. Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα κάθισε στο χώρο των επισήμων, έχοντας δίπλα του ανθρώπους με τους οποίους γνωρίζεται πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί, όπως οι Τάκης Διακάκης, Κώστας Βερναδάκης και Γιάννης Κατσούλης.

Και τα δικά του συναισθήματα ήταν ανάμεικτα, αφού από την μια χάρηκε που είδε παλιούς γνωστούς αλλά από την άλλη στενοχωρήθηκε κι αυτός από την πεντάρα…

Ν.Μ.

 

Με πρωτοβουλία του ΟΦΗ φιλοξενήθηκαν χθες στο «Γεντί Κουλέ»  60 άτομα με αναπηρία από το Σωματείο «Δικαίωμα στη Ζωή» και παρακολούθησαν το ματς με τον Ατρόμητο από τη θύρα 3.

Η επιθυμία τους πράξη…

Με πρωτοβουλία του ΟΦΗ φιλοξενήθηκαν χθες στο «Γεντί Κουλέ»  60 άτομα με αναπηρία από το Σωματείο «Δικαίωμα στη Ζωή» και παρακολούθησαν το ματς με τον Ατρόμητο από τη θύρα 3. Το έδαφος είχε προετοιμαστεί πριν λίγο  καιρό όταν αντιπροσωπεία της ομάδας, αποτελούμενη από τους Κοσμά Τσιλιανίδη και Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του σωματείου στα Καλέσσα και έγινε η πρώτη συζήτηση για να παρακολουθήσουν έναν αγώνα της ομάδας και η επιθυμία τους έγινε χθες πράξη…

 

Η αντιπρόεδρος του ΕΑΚΗ κ. Σημαιάκη τιμήθηκε από τον Αλμυρό

Τιμήθηκαν από τον Αλμυρό

Πραγματοποιήθηκε  η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας από το αθλητικό σωματείο  “Αλμυρός”.

Στην εκδήλωση αυτή εκτός των άλλων βραβεύτηκαν ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Καρκανάκης, η τομεάρχης Αθλητισμού και αντιπρόεδρος του ΕΑΚΗ κ. Σημαιάκη και πολλοί άλλοι.

Στην εκδήλωση ο υφυπουργός και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν και εκπροσωπήθηκαν από τον πρόεδρο του ΕΑΚΗ και αντιπρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Ζερβό και από τον συνεργάτη του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιακουμάκη.

“Στο σωματείο του Αλμυρού ευχόμαστε κάθε επιτυχία και τους ευχαριστούμε για την τιμητική διάκριση” αναφέρει σε ανακοίνωση η ΝΟΔΕ.

 

στρώμα στο στάδιο Ελευθερίας για το αγώνισμα άλμα εις ύψος

Νέο στρώμα στο στάδιο Ελευθερίας

Το προηγούμενο στρώμα στο στάδιο Ελευθερίας για το αγώνισμα άλμα εις ύψος, εκτός του ότι ήταν ακατάλληλο για προπόνηση ήταν και εστία μικροβίων. “Έτσι λοιπόν από σήμερα οι αθλητές θα μπορούν να προπονούνται όπως τους αξίζει. Και συνεχίζουμε” αναφέρει ανακοίνωση του ΕΑΚΗ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει