3 ΜΙΚΡΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΟΦΗ: «Ζήσε την εμπειρία σου στην αντρική ομάδα»!

113

Στο πλαίσιο των πρωτοποριακών δράσεων , όπως τις χαρακτηρίζει, του τμήματος μπάσκετ ΟΦΗ, την Κυριακή ξεκίνησε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα, το οποίο βάζει τα παιδιά στο μαγικό κόσμο του μπάσκετ και του αθλητισμού με τον πιο σωστό και δημιουργικό τρόπο από πολύ μικρή ηλικία.

Αυτό σημαίνει ότι πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι θα γίνεται κλήρωση στην ακαδημία μπάσκετ του ΟΦΗ, όπου τρία παιδιά θα μπορούν να συμμετέχουν σε όλη την διαδικασία του αγώνα της αντρικής ομάδας.

Οι μικροί φίλοι του ΟΦΗ γίνονται κομμάτι της καθημερινότητας της ομάδας και στο πλαίσιο αυτό, γνωρίζουν από κοντά όλη την διαδικασία…

Τις οδηγίες του προπονητή στα αποδυτήρια πριν τα παιχνίδια, την προθέρμανση, την αγωνία και το άγχος κατά την διάρκεια του αγώνα από τον πάγκο… «Στόχος είναι να ενώσουμε, με έναν πιο επίσημο τρόπο, όλα τα παιδιά κάτω από την ομπρέλα του ΟΦΗ και να τα φέρνουμε καθημερινά κοντά στον αθλητισμό.

Το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ στέκεται δίπλα στα παιδιά του, τη μεγάλη του δύναμη, το αύριο του Συλλόγου!» αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου.

  • Χθες το απόγευμα, ο ΟΦΗ αναμετρήθηκε με το Ρέθυμνο σε ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στα «Δύο Αοράκια» και ηττήθηκε με 113-79.
  • Η Οργανωτική Επιτροπή του All Star Game ευχαριστεί θερμά όλες και όλους εκείνους που συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή της 24ης Γιορτής της Basket League. Ιδιαίτερα τους φιλάθλους του Ηρακλείου.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει