ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ: Εντυπωσίασε στο Πανελλήνιο ο “Φιλόνικος”

466

Με Απόλυτη Επιτυχία Ολοκληρώθηκε Β’ Μέρος Πανελλήνιου Πρωτάθληματος Ζίου-Ζίτσου που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου «Δύο Αοράκια», στο οποίο συμμετείχε ΑΣΜΤ “Φιλονικος” με 79 Αθλητές-τριες από το Ηράκλειο  και Αρκαλοχώρι όπου κατάφεραν να σκαρφαλώσουν στην 1η Θέση στην Ελλάδα με 7 χρυσά μετάλλια, 5 ασημένια και 13 χάλκινα.

Η ελληνική ομοσπονδία (ΕΦΕΟΖΖ) εμπιστεύθηκε την Κρήτη (είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος που το πανελλήνιο πρωτάθλημα διεξήχθη στην περιφέρεια) και τους συλλόγους που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια και διοργάνωσαν ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα στο Fighting System με συμμετοχή 40 συλλόγων με πάνω από 750 συμμετοχές αθλητών-τριών στις ηλικιακές κατηγορίες -8, -10, -12, -14 και -16 ετών.

Η ομάδα του Φιλόνικου
Η ομάδα του Φιλόνικου

Αναλυτικά

Χρυσά μετάλλια:

Παπαδάκης Μανόλης, Σαμωνάκης Ζαχαρίας, Βερυκοκίδη Κατερίνα, Παπαδάκης Μάριος, Κυπριωτάκης Άγγελος, Λαμπράκη Καλλιόπη, Παπαδάκης Αριστείδης.

Ασημένια μετάλλια:

Κυπριωτάκης Μανόλης, Σηφάκη Άννα

Φτυλάκη Χρύσα, Ασλάνη Καλλιόπη, Κλάδου Άννα Μαρία.

Χάλκινα μετάλλια:

Κανάκης Φώτης, Βερυκοκίδη Σαββίνα, Στουπάκη Ερωφίλη, Ψαρολογάκη Άρτεμις, Ζαχαριουδάκη Ροδάνθη, Τερζάκη Εμμανουέλα, Κασαπάκης Δημήτρης, Κωνιού Αντιγόνη, Δοργιομανωλάκη Ελένη, Νικολλί Γεώργιος, Βερυκοκίδη Αφροδίτη, Κουτάντος Χριστόφορος, Βασιλείου Ιωάννης.

Ο προπονητής του Συλλόγου Αλέξανδρος Ζαϊμάκης εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος για τη μεγάλη προσπάθεια, όχι μόνο εκείνων που κατάφεραν και ανέβηκαν στο βάθρο αλλά και όλων όσοι προσπάθησαν να σταθούν με αξιοπρέπεια στα τατάμι.

Και να φανταστεί κανείς ότι αυτοί οι αγώνες ήταν το ένα από τα τρία αυτοτελή «επεισόδια» του πανελληνίου πρωταθλήματος. Το άλλο θα πραγματοποιηθεί αυτές τις μέρες στην Αθήνα.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι οι Αθλητές διεκδίκησαν επάξια μια θέση στην Εθνική Ομάδα Ju Jitsu για τη φετινή χρόνια για τα Διεθνή Πρωταθλήματα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει