Στα έργα της 62 Μαρτύρων ο δήμαρχος

239

Την εξέλιξη των εργασιών διαμόρφωσης του κοινοχρήστου χώρου επί της λεωφόρου 62 Μαρτύρων είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει χθες ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, που πραγματοποίησε αυτοψία στο σημείο και ενημερώθηκε για την πορεία του έργου από την εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι στην συγκεκριμένη έκταση 3.520,89 τετραγωνικών μέτρων,  στην συμβολή της λεωφόρου 62 Μαρτύρων με τις οδούς Ιωάννη Σωπασή και Αγίου Θωμά, προβλέπεται, μεταξύ άλλων, η δημιουργία παιδικής χαράς, μικρής πλατείας  με πατημένο χώμα,  περιοχής με κερκίδες και παγκάκια, τοποθέτηση υδάτινου στοιχείου με πίδακες νερού, καθώς και  φυτεύσεις σημαντικού αριθμού δέντρων, θάμνων και αρωματικών φυτών, ενώ δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στην προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία.

Αμέσως μετά την επίσκεψή ο δήμαρχος δήλωσε: «Δημιουργούμε έναν νέο κοινόχρηστο χώρο πρασίνου και αναψυχής που θα εξυπηρετεί κυρίως τα Δειλινά και τα Καμίνια και θα αναβαθμίσει  αισθητικά λειτουργικά και περιβαλλοντικά την ευρύτερη περιοχή.

Ευελπιστούμε ότι οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες, ώστε οι δημότες να μπορούν να απολαύσουν αυτό το σημαντικό έργο».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει