Παραδίδεται ο κτηνοτρόφος του φονικού στις Κουρούνες

170

Την πρόθεσή του να παραδοθεί φέρεται να εξέφρασε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος από τις Κουρούνες, ο οποίος σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα έναν 73χρονο και τραυμάτισε σοβαρά τον γιο του ηλικιωμένου και ελαφρύτερα τον γαμπρό του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε επικοινωνία συγγενών του με τον δικηγόρο Γιώργο Στειακάκη για την παράδοσή του.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι αφού υπήρξε επικοινωνία και με τον ίδιο και δόθηκαν ρητές διαβεβαιώσεις ότι θα παραδοθεί, ακολούθησαν οι απαραίτητες συνεννοήσεις με τις αρμόδιες Αρχές.

Όπως έγραψε χθες η «Π», το φονικό φαίνεται να ξεκίνησε μετά από την έντονη λογομαχία του δράστη με την κόρη του ηλικιωμένου για κτηματικές διαφορές.

Ο ίδιος φέρεται να έβρισε την κόρη του 73χρονου, στη συνέχεια οπλισμένος να κατέβηκε από το αυτοκίνητο, να έλυσε τα σύρματα που υπήρχαν στο ποιμνιοστάσιο και στο οποίο εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν πατέρας, γιος και κόρη.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που υπάρχουν, ο 43χρονος έβρισε την κόρη του ηλικιωμένου και όταν ο πατέρας και ο αδερφός της προσπάθησαν να αντιδράσουν, τους πυροβόλησε.

Ο 52χρονος γαμπρός του 73χρονου άκουσε τη φασαρία, πλησίασε και όταν είδε τον οπλισμένο κτηνοτρόφο, προσπάθησε να καλυφθεί. Ο 43χρονος τον πυροβόλησε και τα σκάγια τον έπληξαν στο κεφάλι και στον θώρακα.

Στο σημείο βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις κάλυκες κυνηγετικού όπλου, που δείχνει ότι ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει