Νέα τραγωδία στην άσφαλτο

ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ

877

Την τελευταία του πνοή, μέσα στο αυτοκίνητο που βρισκόταν, άφησε χθες, λίγο πριν τις 9.30 το βράδυ, στη διάρκεια ενός φοβερού δυστυχήματος κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο,  ένα 22χρονο παλικάρι, το άψυχο κορμί του οποίου απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες μέσα από την άμορφη μάζα σιδερικών που είχε μετατραπεί το όχημα που επέβαινε.

Η υπερβολική ταχύτητα φαίνεται από τα μέχρι χθες στοιχεία της Τροχαίας ότι ευθύνεται για τον θάνατο του άτυχου νέου, αλλά και τον σοβαρό τραυματισμό ενός ακόμη 22χρονου, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο ΠΑΓΝΗ, όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο.

Διερχόμενοι οδηγοί δεν πίστευαν ότι η ακινητοποιημένη «μπάλα από σιδερικά» που έβλεπαν ήταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο φίλοι.

Από τα στοιχεία της Τροχαίας φαίνεται ότι νεκρός είναι ο συνοδηγός του οχήματος, ο οποίος και απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες.

Το αυτοκίνητο με τους δύο νέους κινούνταν στην παραλιακή με κατεύθυνση το Παγκρήτιο. Το όχημα, σύμφωνα με αστυνομική πηγή, είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα και προσέκρουσε σε φοίνικα, που βρίσκεται στη διαχωριστική νησίδα. Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Ηρακλείου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει