Νέα απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΟΔΕ

145

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τα μεγάλα έργα που πραγματοποιούνται στο Ηράκλειο.

Μετά από την ανακοίνωση της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας σε σχέση με τα όσα αναφέρθηκαν σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται λέγονται πως «για μια ακόμα φορά αναδείχθηκαν τα ψεύδη και η ανικανότητα της κυβέρνησης, τόσο για το ΒΟΑΚ, που παραπέμπεται χωρίς σχέδιο στις καλένδες και μάλιστα με διόδια, όσο και για το αεροδρόμιο στο Καστέλλι, όπου με μια φιέστα αλα δεκαετία του ‘60 τοποθέτησαν μια ταφόπλακα σε ένα έργο, το οποίο δημοπρατήθηκε ανατέθηκε και ξεκίνησε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως αναφέρεται σε κείμενο της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ «κατά την πάγια τακτική τους όταν αποκαλύπτονται, κατέφυγαν στη λασπολογία, στους χαρακτηρισμούς, για να δραπετεύσουν απ’ την αμείλικτη πραγ- ματικότητα».

«Οι άνθρωποι που κατόρθωσαν να μετατρέψουν σε ρωμαϊκή αρένα το ελληνικό ποδόσφαιρο και να διασύρουν διεθνώς την Ελλάδα, θεωρούν άραγε εαυτούς ικανούς να χειρίζονται τα εθνικά μας θέματα, την οικονομία, παιδεία, υποδομές, έργα κοκ;

Μόνο φόβο, αταξία και ανασφάλεια προκαλούν» αναφέρεται χαρακτηριστικά και προστίθεται: «Είναι επικίνδυνοι και ανεπαρκείς, ταγμένοι στην εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων. Δεν μας φοβίζουν. Είμαστε εδώ για να εκφράσουμε το πλατύ δημοκρατικό προοδευτικό αριστερό ρεύμα που θα ανατρέψει τη μαύρη βίβλο τους για την κοινωνία, τη χώρα, το αύριο».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει