Φιλικό «διαζύγιο» του ΟΦΗ με τον Ζλατιλίδη

ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΩΘΗΣΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΪ

157

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, υπέβαλε χθες ο Δημήτρης Ζλατιλίδης.

Ο Εβρίτης προπονητής που ήταν για 8 χρόνια στο τμήμα-ως παίκτης αρχικά- και συνέδεσε το όνομά του με την ιστορική άνοδο της ομάδας στην Α1, λύγισε σύμφωνα με πληροφορίες υπό το βάρος των οικονομικών προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης προσπάθησε να τον μεταπείσει όμως η απόφαση του προπονητή ήταν αμετάκλητη.

«Για μένα είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Είναι μια προσωπική απόφαση μετά από 8 χρόνια σαν αθλητής και προπονητής στον ΟΦΗ.

Το συζήτησα με τον πρόεδρο με τον οποίο ξεκινήσαμε μαζί όλη αυτήν την προσπάθεια. Δυστυχώς, τα προβλήματα της ομάδας μάς λύγισαν. Το καλύτερο για την ομάδα θεωρώ ότι σε αυτή τη φάση είναι να αποχωρήσω. Θα είμαι πάντα στρατιώτης της ομάδας.

Της εύχομαι να παραμείνει στην κατηγορία και να χαράξει μια νέα πορεία», δήλωσε ο πρώην πια τεχνικός του ΟΦΗ.

Το ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλεϊ ευχαριστεί με ανακοίνωσή του τον κ. Ζλατιλίδη για την προσφορά του. «Θα είναι πάντα ένας φίλος του ΟΦΗ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ, χρέη πρώτου προπονητή στον ΟΦΗ θα εκτελέσει ο συνεργάτης του κ. Ζλατιλίδη και ομοσπονδιακός προπονητής νεανίδων, Ανέστης Γιαννακόπουλος.

Δεν αποκλείεται σύμφωνα με πληροφορίες, να αποχωρήσουν από τον ΟΦΗ και κάποιοι αθλητές…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει