Υποδέχονται με λύρες τουρίστες στην Αμμουδάρα

593

Με κρητική λύρα και παραδοσιακά προϊόντα υποδέχεται απόψε στις 5 στο ξενοδοχείο Apollonia ένα γκρουπ χειμερινών τουριστών ο Δήμος Μαλεβιζίου.

Όπως αναφέρεται στην ενημερωτική ανακοίνωση, τους τουρίστες θα υποδεχτούν ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας και ο πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννης Μαρής, που θα βρίσκονται στον χώρο του ξενοδοχείου με υπηρεσιακά στελέχη της αρμόδιας Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης.

Η υποδοχή των τουριστών, που προέρχονται από  τη Γερμανία και τη Σουηδία, θα γίνει υπό τους ήχους της κρητικής λύρας, με το χορευτικό συγκρότημα της Σχολής Κρητικών Χορών «Μαρής». Οι τουρίστες θα έχουν, παράλληλα, τη δυνατότητα να γευτούν εξαιρετικής ποιότητας τοπικά προϊόντα, από τους Συλλόγους Γυναικών Μαράθου και Κρουσώνα.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου δίνει έμφαση στην ενδυνάμωση του χειμερινού τουρισμού, καθώς και στην ανάδειξη του Μαλεβιζίου ως προορισμού για όλο τον χρόνο. Για τον σκοπό αυτό σχεδιάζει ενέργειες ανάπτυξης ενός βιώσιμου τουριστικού μοντέλου, που θα προωθεί τη διασύνδεση του τουρισμού, με τον πρωτογενή τομέα και τον πολιτισμό, δίνοντας ώθηση και στην ενδοχώρα του δήμου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει