ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ: Κυβερνητικά αυτογκόλ στον βούρκο του ποδοσφαίρου

180

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, μπαλάτοι και άμπαλοι αναγνώστες μου! Όλη η Ελλάδα προσκυνά σώβρακα και φανέλες.

ΜΑ ΤΟ ντέρμπι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο. Έβγαλε η ΕΕΑ του Αυγενάκη εισήγηση για υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθης και σπεύδει ο Μητσοτάκης για νομοθετική ρύθμιση με ποινές χάδι στις δύο ΠΑΕ.

ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ του κερατά, δηλαδή! Αν και πάλι ριγμένη είναι η Σαλόνικα.

ΕΔΩ ο θρύλος με δύο προέδρους στη φυλακή (Κωσκοτάς Σαλιαρέλης), με δύο παράγκες (του Σωκράτη και του Βαγγέλα), με καταγεγραμμένες συνομιλίες εκατοντάδων ωρών για στημένα, διαιτησίες, παραρτήματα και «δορυφόρους» και ουδέποτε τέθηκε θέμα υποβιβασμού.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ γιατί να πέσει ο ΠΑΟΚ; Γκρεμίστηκε κανένας φούρνος; Όχι φυσικά. Μια φορά μονάχα ανατινάχτηκε ο φούρνος του Κωνσταντινέα!

ΤΟΤΕ που ο Καλαματιανός ρέφερι τόλμησε να μην κερδίσει ο Ολυμπιακός στην Ξάνθη.

ΚΑΙ ΚΑΤΑ διαβολική σύμπτωση σε αντίστοιχο αγώνα στοχοποιήθηκε ο Τζήλος, του οποίου και έσπασαν πέρυσι τα γόνατα αγανακτισμένοι με τα… μνημόνια.

ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ μακριά από τη Δικαιοσύνη, αλλά με γνωστούς φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς, ακόμα και στο Υφυπουργείο Αθλητισμού!

ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ο Λευτέρης «πείραξε» τη σύνθεση της επιτροπής- ως έχει δικαίωμα- πριν την κρίσιμη ψηφοφορία για να προκύψουν οι συσχετισμοί του 3-2 αλλά και ο ίδιος ανέκρουσε πρύμναν  από τη αντίδραση της Θεσσαλονίκης και την έκανε γυριστή.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ τον «άδειασε» ακόμα περισσότερο αλλά στο «ή εγώ ή αυτός» του Ζαγοράκη, ο Κυριάκος διέγραψε τον πρώην αρχηγό της Εθνικής από την κοινοβουλευτική ομάδα των ευρωβουλευτών της ΝΔ!

ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ χθες ο Πέτσας και λέει ότι δεν θα επιτρέψουμε για ένα ποδοσφαιρικό θέμα να τεθεί σε κίνδυνο η κοινωνική συνοχή!

ΑΥΤΑ να τα σκεφτόσασταν όταν κάνατε αποδοχή της δωρεάς κλιματιστικών στην Πειραιώς, όταν δεν αποκηρύσσατε τις κουμπαριές και όταν δεχόσασταν τις εισηγήσεις φίλων και υποστηρικτών σας για εκλογή βουλευτών και τοποθέτηση υπουργών!

ΔΕΝ εκβιάζεται, λέει, η κυβέρνηση! Σιγά καλέ, σιγά… Γιογιό γίνεται στα «θέλω» του Μαρινάκη και του Ιβάν. Και όχι μόνο ετούτη η κυβέρνηση αλλά και οι προηγούμενες. Ε, Κοντονή μου;

ΣΥΜΠΟΝΟΥΜΕ πάντως Λευτέρη γιατί κατάφερε να τον βρίζουν και οι δύο πλευρές, ζητώντας την καρατόμησή του και όχι επειδή κρατά ίσες αποστάσεις…

Ο… Επικρητικός

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει