Ένα ρεσιτάλ πιάνου για καλό σκοπό

ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ ΟΜΙΛΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - CANDIA

160

Ρεσιτάλ πιάνου  – αφιέρωμα  στα 170 χρόνια από τον θάνατο του Chopin με τον εξαιρετικό και γνωστό στο κοινό της πόλης μας, πιανίστα Αρη Γραικούση, οργάνωσε ο Ροταριανός  Όμιλος Ηράκλειο – Candia στο πλαίσιο της  επίτευξης του στόχου της φετινής Ροτ. Χρονιάς 2019-2020.

Στην εκδήλωση που έγινε στη Συναυλιακή Αίθουσα του  Πολιτιστικού  Κέντρου Ηρακλείου,για τον Chopin και το έργο του μίλησε η ηθοποιός Ανδρομάχη Δαυλού.

‘’Σε μία κατάμεστη -επισημαίνουν  η  Πρόεδρος κ. Ελενα Κουντουράκη και η Γ.Γραμματέας κ. Ρένια Φραγκάκη εκ μέρους των διοργανωτών- από κόσμο αίθουσα οι δύο καλλιτέχνες μάγεψαν με την παρουσία τους όσοι φίλοι και υποστηρικτές του Ομίλου, μας τίμησαν με την παρουσία τους απολαμβάνοντας μια μοναδική και ανεπανάληπτη μουσική βραδιά ρεσιτάλ πιάνου από τον εξαίρετο και μοναδικό πιανίστα – ερμηνευτή Άρης Γραικούση και την ηθοποιό Ανδρομάχη Δαυλού.

‘’Η Πρόεδρος εκ μέρους του Ομίλου ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες και τους παρέδωσε από ένα ενθύμιο-ευχαριστήριο για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση που τα έσοδά της θα διατεθούν για την αγορά εξοπλισμού στην Αιματολογική-Ογκολογική Κλινική παίδων ΠΑΓΝΗ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ.  Οι διοργανωτές ευχαριστούν  επίσης και τους χορηγούς επικοινωνίας:

– Εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ

– ENDOSPOLIS

– CRETA TV

Και τους FOTO MARIS για τη χορηγία της βιντεοσκόπησης και φωτογράφησης, το καφέ – restaurant MARE για τη χορηγία στους  καλλιτέχνες.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει