Περηφάνια αλλά και δυσαρέσκεια Μπούση

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

227

Την περηφάνια του για όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα η ομάδα του εξέφρασε χθες στην κοπή της πίτας του ΟΦΗ ο Μιχάλης Μπούσης εξωτερικεύοντας παράλληλα τον έντονο προβληματισμό του για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ απένειμε τα εύσημα στους παίκτες για την πορεία ζητώντας τους να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς, ενώ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του για όσα συνέβησαν εκτός γηπέδου στο ματς με τον Ολυμπιακό επισημαίνοντας την ανάγκη να αλλάξει η κουλτούρα των φιλάθλων.

Αρχικά ο κ. Μπούσης μιλώντας στους παίκτες είπε:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την πορεία που έχουμε μέχρι τώρα.

Με έχετε κάνει περήφανο. Ελπίζω να συνεχίσουμε να έχουμε επιτυχίες. Ελπίζω να παραμείνουμε υγιείς. Ξέρω ότι κάποιοι αντιμετωπίζετε τραυματισμούς αλλά αυτά είναι δυστυχώς μέρος του αθλήματος.

Είμαι περήφανος για όλους σας. Για τη διοίκηση, για το προσωπικό. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ και σας εύχομαι τα καλύτερα.

Ας τελειώσουμε τη σεζόν δυνατά γιατί ξέρω πως το έχετε μέσα σας. Έχουμε καταφέρει πολλά πράγματα και εσείς έχετε καταφέρει πολλά, τα οποία πολλοί δεν τα περίμεναν.

Μεγιάδο, Γιάννης Σαμαράς και Γιώργος Κασαπάκης κέρδισαν τα τρία φλουριά στην κοπή της πίτας του ΟΦΗ
Μεγιάδο, Γιάννης Σαμαράς και Γιώργος Κασαπάκης κέρδισαν τα τρία φλουριά

Το γεγονός ότι βρισκόμαστε εδώ που βρισκόμαστε σε σχέση με το πως ήμασταν πέρυσι, όταν αναλάβαμε μαζί με τον Γιάννη (Σαμαρά), τον Γιώργο (Σαμαρά) και τον Ηλία (Πουρσανίδη), οφείλεται κυρίως σε σας και στις προσπάθειές σας μέσα στο γήπεδο.

Σας ευχαριστώ που είστε η καρδιά της ομάδας. Ευχαριστώ που καταβάλλετε τόσο μεγάλη προσπάθεια κάθε μέρα στις προπονήσεις και για τον τρόπο που φέρεστε στην καθημερινότητά σας. Έχει μεγάλη σημασία αυτό για τις αξίες που πρεσβεύουμε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε αυτά που τον πείραξαν λέγοντας:

«Δεν είμαι περήφανος για κάποια πράγματα που έγιναν χθες με τους οπαδούς μας, αλλά ευελπιστώ πως θα αλλάξουμε την κουλτούρα που υπάρχει στην Ελλάδα και θα ασχολούμαστε αποκλειστικά με το ποδόσφαιρο.

Καλή χρονιά σε όλους, εύχομαι τα καλύτερα σε εσάς και τις οικογένειές σας. Καλή επιτυχία για το υπόλοιπο της σεζόν».

Τυχεροί της πίτας ήταν ο Μεγιάδο, ο Γιάννης Σαμαράς και ο φυσικοθεραπευτής Γιώργος Κασαπάκης. Ακολούθησε μπάρμπεκιου το οποίο οργάνωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ στο ΒΑΚ.

Ευχάριστα για Σίμο

Ευχάριστα ήταν τα νέα από την προπόνηση για τον Γιώργο Σίμο αφού οι Ναμπί, Μάνος και Τσιλιανίδης ακολούθησαν μέρος του κανονικού προγράμματος με τους δυο τελευταίους να έχουν ελπίδες για τη Ξάνθη. Σε ό,τι αφορά τον Σεμέντο δεν προπονήθηκε λόγω του προβλήματος στο μάτι και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σήμερα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει