Επίθεση ΑΜΑΚ στους συνεργαζόμενους

440

Σφοδρή πολιτική επίθεση εξαπολύει η πρώτη σε ψήφους παράταξη του Τεχνικού Επιμελητηρίου για τον αποκλεισμό της από τις ηγετικές θέσεις της Διοικούσας Επιτροπής.

Η ΑΜΑΚ  καταγγέλλει ευθέως την “ανηθικότητα” της συνεργασίας  #openTEE και τη ΔΚΜ  τονίζοντας ότι πρόκειται για “συναλλαγή” που είχε ως  πολιτική στόχευση το να μείνει έξω από τη διοίκηση του ΤΕΕ/ΤΑΚ η πρώτη σε ψήφους παράταξη   με ποσοστό 40,82%  και με διαφορά από τη δεύτερη σχεδόν 12 μονάδες.

Παράλληλα, όμως όπως καταγγέλλει, «οι παρατάξεις #openTEE και ΔΚΜ απέρριψαν όλες τις προτάσεις που κατέθεσε η ΑΜΑΚ χωρίς να κάνουν καμία αντιπρόταση, αλλά, κινούμενες παρασκηνιακά μοίρασαν τις θέσεις της διοίκησης μεταξύ τους!».

Ουσιαστικά αυτό που αποκαλύπτει η ΑΜΑΚ με την ανακοίνωσή της είναι ότι ήταν προδιαγεγραμμένη η εξέλιξη των πραγμάτων σε ό,τι αφορά στη συγκρότηση των οργάνων του ΤΕΕ ΤΑΚ, με αποτέλεσμα όποια πρόταση και αν κατέθετε να μη γινόταν αποδεκτή.

Στην ανακοίνωση της ΑΜΑΚ σχολιάζεται  μεταξύ άλλων σκωπτικά ότι «περισσότερο χρόνο στη θέση του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής θα παραμείνει ο επικεφαλής της 3ης  σε σειρά παράταξης των εκλογών και έτσι “οι έσχατοι έσονται πρώτοι…».

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ακόμα ότι «αμέσως μετά τις εκλογές και με δεδομένο ότι το ποσοστό που κατέκτησε η ΑΜΑΚ (40,82%) δεν της παρείχε αυτοδυναμία,  καλέσαμε όλες τις παρατάξεις που συμμετέχουν στην Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ/ΤΑΚ να συνεργαστούμε όλοι μαζί και να δεχθούμε την απόλυτη αναλογικότητα στην εκπροσώπηση, δείχνοντας σεβασμό στην εκλογική διαδικασία και την ψήφο των συναδέλφων.  Στις συναντήσεις που έγιναν με πρωτοβουλία ΑΜΑΚ, οι υπόλοιπες παρατάξεις με διάφορα προσχήματα η καθεμιά, αρνήθηκαν να συμμετέχουν σε συνεργασία  όλων των παρατάξεων σύμφωνα με το αποτέλεσμα των εκλογών.

Τελικά αποκαλύφθηκε ότι η πορεία ήταν προδιαγεγραμμένη όπως μας προϊδέαζαν τα μηνύματα που λαμβάναμε. Ιδιαίτερα από την παράταξη #openTEE η οποία ακόμη και εν μέσω των συζητήσεων μετά τις εκλογές, έβγαζε επιθετικές ανακοινώσεις προς την παράταξή μας. Ήταν φανερό  ότι είχε ξεκάθαρη στόχευση, κάτι που είχε δείξει και προεκλογικά».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει