ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

175

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη! Με νέα επιδείνωση του καιρού αυτή τη φορά.

“ΑΡΕΤΟΥΣΑ” βάφτισαν τη νέα «κακοκαιρία» που έρχεται οι τοπικοί Μετεωκρήτες. Δεν της το έχω, αλλά ας είναι.

ΑΝΤΕ να δούμε και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ησυχάσουμε. Να μας πει ο Κυριάκος τι σκέφτεται γιατί έχουμε βαρεθεί με την ονοματολογία.

ΑΛΗΘΕΙΑ, κινδυνεύει ο Κυριάκος από αυτούς τους βουλευτές που δεν θα ψηφίσουν τον εκλεκτό τους; Ότι δεν θα ψηφίσουν Παυλόπουλο ή Καραμανλή που θα ήθελαν;

ΠΟΙΟΣ να το τολμήσει όταν οι επόμενες εκλογές θα γίνουν με… λίστα; Πραγματικά αναρωτιέμαι…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ οι εικόνες που ζήσαμε όλοι, που είδαμε με τους αστυνομικούς να δέχονται επιθεσεις με… χρώματα και τούβλα. Εντάξει, αλλά μην πειράξετε τα… παιδιά!

ΑΛΗΘΕΙΑ, ποια ανακοίνωση έβγαλε ο ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα αυτό; Σαν να έπαθε λίγο αφωνία, ε;

ΕΜΕΙΣ πήγαμε στη Λιβύη με τον Δένδια, όλοι τρέχουν Μόσχα και Βερολίνο. Εμείς τα βλέπουμε από την τηλεόραση;

ΓΙΑ την απόφασή του να υποστηρίξει στην εμφύλια διένεξη της Λιβύης τον στρατηγό Χαλίφα Χαφτάρ ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, αλλάζοντας τη μέχρι σήμερα στάση της αμερικανικής διπλωματίας όσον αφορά το ζήτημα της Λιβύης.

ΑΛΛΑ δεν είπε μόνο αυτό. Ο Τραμπ ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη τι γίνεται με το νησί του Ωνάση. Εννοούσε προφανώς τον Σκορπιό. Ο Πρωθυπουργός τού απάντησε ότι το έχει αγοράσει ένας Ρώσος ολιγάρχης και επιχειρεί κατασκευές πάνω σε αυτό.”Μετανάστες δεν έχει εκεί;” ξαναρώτησε ο Τραμπ. “Όχι” του απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, “είναι στη δυτική πλευρά της χώρας, στο Ιόνιο και όχι στο Αιγαίο”. Το τερμάτισε.

ΕΙΔΑ κι εγώ τη φωτογραφία με τη βασίλισσα Ελισάβετ να οδηγεί, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση των Χάρι και Μέγκαν και εστιάζουν όλοι στο θυμωμένο της πρόσωπο. Το ότι μια 94χρονη οδηγεί ακόμα, δεν απασχολεί κανέναν.

ΝΑ ΜΙΑ καλή είδηση. Με διάταξη που περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης, καταργείται η σχολική αργία για την ημέρα των Τριών Ιεραρχών.

ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ πάντως δεν θα γίνεται μάθημα, αλλά θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις που μπορεί να περιλαμβάνουν θρησκευτικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει