Οι εφοριακοί άφησαν για λίγο την εφορία και κάνουν θέατρο

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

395

Άφησαν για λίγο τα γκισέ τους, τον ΕΝ.Φ.Ι.Α., τα τέλη κυκλοφορίας, τις αποδείξεις και τα τιμολόγια, τα έσοδα και τις εισπράξεις για να συμμετέχουν σε μια  σπαρταριστή κωμωδία.

Πρόκειται για τη θεατρική ομάδα  του Συλλόγου Εργαζομένων Δ.Ο.Υ. Ανατολικής Κρήτης “ΕυΦΟΡΙΑ”, που θα παρουσιάσει το έργο «Περί ελιάς ο λόγος»… σήμερα  Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020  στις 8.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Επτά άνθρωποι συναντιούνται σε ένα 40ήμερο μνημόσυνο. Η γυναίκα του εκλιπόντος, η πεθερά του, η μητέρα του, δύο γειτόνισσες, η κουμπάρα και ο συνέταιρός του. Ποιο κοινό μυστικό τους συνδέει;

Ένα ζευγάρι ιδιοκτητών του καφενείου που απορεί και μία ελιά θρούμπα; Τι θα ειπωθεί; Τι ειπώθηκε; Και πόσο κυρίες με Α κεφαλαίο είναι όσες βρίσκονται παρούσες; Ξεκαρδιστικοί διάλογοι, αμείωτο ενδιαφέρον, υπέροχες παρουσίες επί σκηνής, γρήγορος ρυθμός, θα παρασύρουν το κοινό σε συνεχή γέλια.

Το έργο είναι βασισμένο στο ομώνυμο θεατρικό έργο των Θανάση Σταυρόπουλου και Βαγγέλη Τάτση.

Η σκηνοθεσία είναι της Ελένης Λεονταράκη, η μουσική και οι στίχοι του πρωτότυπου τραγουδιού που γράφτηκε ειδικά για την παράσταση είναι της Μαντούς Ρασούλη.

Παίζουν: Αγάπη Αλεξάκη, Σοφία Γκεντζογλάνη, Δημήτρης Καριωτάκης, Μαρία Καστελλιανού, Ελευθερία Κρητικάκη, Φιλία-Μαρία Νεονάκη, Μαντώ Ρασούλη, Νίκη Σακαβέλη, Γιάννης Ταμπακάκης και σε ρόλο έκπληξη ο Γιώργος Τσαγκαράκης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με προαιρετικό κοινωνικό εισιτήριο (τρόφιμα μακράς διαρκείας)  για το Κοινωνικό  Παντοπωλείο  της Αντιπεριφέρειας Χανίων.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει