Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ με τους νέους διοικητές στα νοσοκομεία

ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ “Π” Ο Κ. ΤΕΡΖΑΚΗΣ

1,536

Δημοσιεύθηκε χθες το ΦΕΚ για την τοποθέτηση των νέων διοικητών και υποδιοικητών στα νοσοκομεία της Κρήτης. Συγκεκριμένα, δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ  για την τοποθέτηση του Γιώργου Χαλκιαδάκη στη διοίκηση του ΠΑΓΝΗ, του Κώστα Τερζάκη στην διοίκηση του Βενιζελείου, του Γιώργου Μπέα στη διοίκηση του νοσοκομείου Χανίων και της Ελευθερίας Κωστάκη στην υποδιοίκηση του Βενιζελείου.

Για τα νοσοκομεία του Ηρακλείου εκκρεμεί η δημοσίευση στο ΦΕΚ της τοποθέτησης του υποδιοικητή του ΠΑΓΝΗ Στέλιου Κτενιαδάκη.

Τιμητική η επιλογή και έχω τα προσόντα

“Είναι ιδιαίτερα τιμητική για μένα αυτή η θέση και μαζί με το ιατρικό, το νοσηλευτικό και το διοικητικό προσωπικό θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου και την άμεση εξυπηρέτηση του κόσμου, χωρίς ταλαιπωρία” είπε στην “Π” ο νέος διοικητής του Βενιζελείου Κώστας Τερζάκης.

Ο ίδιος σε ερώτηση της “Π” για τη σκληρή κριτική που δέχθηκε το Υπουργείο Υγείας για κομματικές και αναξιοκρατικές τοποθετήσεις διοικητών είπε στην “Π”:

“Όσον αφορά εμένα, κατέθεσα τα χαρτιά μου και με επέλεξαν, καθώς έχω τα τυπικά προσόντα, έχω προϋπηρεσία σε θέσεις ευθύνης που αφορούν την υγεία και μπορώ να διοικήσω ένα νοσοκομείο όπως το Βενιζέλειο. Δεν είμαι άσχετος με το αντικείμενο”.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει