Ένας νεαρός Ηρακλειώτης επελέγη για μεγάλη συναυλία

Ο ΠΙΑΝΙΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΦΙΔΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ LITTLE STARS IN CONCERT

1,099

Πρόκειται για μαθητή της Α΄ τάξης  του Πειραματικού Γυμνασίου Ηρακλείου

Ένας Ηρακλειώτης μαθητής επελέγη για να συμμετέχει στο Little Stars in Concert, που  πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στις 16 Δεκεμβρίου 2019, σε  μια πρωτότυπη φιλανθρωπική συναυλία.

Μεταξύ των παιδιών που επιλέχτηκαν ήταν και ο Γιάννης Μπουφίδης, μαθητής της Α΄ τάξης του Πειραματικού Γυμνασίου Ηρακλείου.

Ειδικότερα, στην εκδήλωση η  Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης (ΣΟΔΘ) συνόδευσε παιδιά με ιδιαίτερες μουσικές ικανότητες, που διαθέτουν μεγάλο ταλέντο και μπορούν να επιτύχουν από πολύ νωρίς υψηλές μουσικές επιδόσεις.

Μετά από ανακοίνωση της ΣΟΔΘ προς τα ωδεία της χώρας, επιλέχτηκαν δώδεκα μικροί ταλαντούχοι μουσικοί που ερμήνευσαν με την ορχήστρα μέρη από κονσέρτα, καθώς και σόλο χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Μεταξύ των παιδιών που επιλέχτηκαν ήταν και ο Γιάννης Μπουφίδης, ο οποίος  ερμήνευσε με δεξιοτεχνία, μουσικότητα και ευαισθησία το 3ο μέρος του κονσέρτου για πιάνο και ορχήστρα αρ. 2 του L. van Beethoven, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους και αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές από τους ειδικούς.

Θερμά συγχαρητήρια στον Γιάννη Μπουφίδη για το επίτευγμά του και πολλές ευχές για πρόοδο και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει